Najwidoczniej wlaścicielce tak zależało na aucie skoro non stop otwarte i kluczyki w stacyjcie...wiec sie niech nie dziwi ze ktoś sie skusił aby pojeździć bo mógł to być każdy
Assa wzajemnie ja wiem co to znaczy i kieruje sie czyms w zyciu i walcze z takimi padluchami jak Ty prawda jest tylko jedna i bedzie na wierzchu
WYJAŚNIENIE DLA WSZYSTKICH KTÓRZY TO CZYTAJĄ I WYPOWIADAJĄ SIE NA TEMAT ZAJŚCIA AUTO ZOSTAŁO SKRADZIONE WŁAŚCICIELKA AUTA NIE POŻYCZAŁA ZŁODZIEJOWI AUTA SAM SOBIE WZIOL I SZKODA ZE NIE ROZWALIŁ SOBIE TEGO GŁUPIEGO ŁUBA NA TYM DRZEWIE BO MOZE BY WYTRZEŹWIAŁ I POMYŚLAŁ CO ZROBIŁ TAK WIEC NIEUDACZNIKU CIESZ SIE ZE MAM DOBRE SERCE I BEDZIESZ KARANY TYLKO Z URZĘDU
Widzę, że złodziej (z koleżkami lub sam i zmienia nicki) urabia forum. A to samochód pożyczył od kolegi, to w samochodzie były kluczyki i można go było wziąć. Jeżeli ktoś zostawi kluczyki w samochodzie lub niezamknięte drzwi do domu - to znaczy, że można go obrobić?
Cała piotrkowska mentalność. W tym "mieście" już nic mnie nie zdziwi....
Dożywocie lepiej mu dajcie 8 lat to dla takiego kretyna za mało
A ja uważam żeby skończyć beznadziejną dyskusję najważniejsze że nikomu nic się nie stało . Ze nikogo nie potracil mam nadzieję że od właścicieli auta będzie miał nauczkę . Ludzie gadają i będą gadać zawsze takie glupie osiedle .pozdrawiam ałasie
Słuchajcie to auto bylo porzyczone i nie siedzę za to to mojego kolegi auto a robicie z igly widly nie siedze jak widac to bylo przywlaszczenie nie kradzież auto juz jechalem oddac lecz stalo sie jak stalo pozdrawiam
Sluchajcie to auto bylo wiecznie otwarte z kluczykami w stacyjce a Git jak pisal to chcial to auto juz odstawic...a kradziez byla zgloszona poniewaz nie wiedzieli kto wziol auto wiec nie robcie afery jak nie wiecie co i jak bylo...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!