Osobistości??? Ha... Dla niektórych to tylko ochłap po przegranych wyborach.
A tak konkretnie, to co oni zrobili przez minione kadencje? Gdzie można zapoznać się z ich działaniami?
nie udało się w gminie to świekier pomógł do powiatu, ech znowu przykład układów rodzinnych szkoda gadać.
Dajcie spokój, ludzie i w tym wieku chcą być potrzebni.
Spotkać się i choć porozmawiać.
To dał im powiat a każdy mógł się zgłosić do tej rady.
Zgadnijcie z jakiego to filmu:
"- Tak, dobrze. Y... ukonstytuował się komitet blokowy, którego jestem przedstawicielem. A pan nie był na zebraniu.
- Tak... nie, nie byłem, właśnie nie mogłem wie pan.
- Niedobrze, niedobrze. Otóż na zebraniu przez aklamację podjęliśmy uchwałę, że każdy z mieszkańców dobrowolnie obciąży się na rzecz komitetu kwotą złotych dwustu."?
Pierwszy raz słyszę że coś takiego istnieje nigdy ci państwo nie pokazali publicznie o co walczą o co walczą i w ogóle po co tam są co to ma wspólnego Zresztą emerytów
Mam nadzieję że członkowie rady nie otrzymują pieniędzy i pełnią swoje funkcje społecznie, jaki jest dorobek takiego tworu, ? Skończy z taka patologia, Jak nie rada to stowarzyszenie albo inne wymysły, co z tego maja zwykli obywatele
Hyży Rój wyzywał nas od moherów teraz sam jest moherem tyle tylko że ma wysoką emeryturę bo nas notorycznie okradał i robi to dalej bo się głupie ludzie dają
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!