Jak napisałem wczoraj jest "ten" nad którym jest "ten" ....jak się nie ma pleców ,to można klamkę , "kłódkę" przysłowiową pocałować. A że kłódka nowa to trochę potrwa pewnie zardzewieje. Albo ,albo do jakiś wyborów...
Stop Ziemia za PRL została wywłaszczona wiec lasy mogły by oddać ziemię pracowitym właścicielom
Myślałem, że czasy szlacheckich najazdów już dawno minęły. a tu się okazuje, że niekoniecznie. Tak sobie też pomyślałem czy w tych czasach nie łatwiej byłoby odkupić tę studnię, albo zrobić nowy odwiert ?
Nadleśnictwo z logiki robi k? - tyle w temacie. Wydzierżawili teren a teraz piszą ze skarbu państwa i nic nie mogą? To jest cyrk - współczuje gminie i mieszkańcom, ze musza się mierzyć z taka błazenada. Wstyd panowie z nadleśnictwa. Wstyd! A i proszę podać te procedury, skoro teren wydzierżawiony i kto udzielił zgody miastu na założenie kłódek skoro to teren skarbu państwa w waszym zarządzie i jeżeli nikt, to jakie kroki prawne podjęliście względem osób, które bezprawnie weszły na ten teren kłódki założyć. Bo przecież wywiazujecie się ze swoich obowiązków prawda? Proszę o odpowiedzi panowie. A co do działań miasta? brak słów.
Nie korzystam, ale nikomu nie dam. Kasa najważniejsza. Takie mamy czasy.
Pan Burmistrz nic nie umie zalatwic tylko wszystko pochandlowac a wsie polozone na terenie gminy ma w 4 literach. Pan Burmistrz chce sprzedac Uszczynskie ziemie i zrobic w Uszczynie kanalizacje i chodniki. brawo Panie Burmistrzu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!