http://www.fakt.pl/syn-zabil-matke-wczesniej-zamowil-dla-niej-urne-i-pogrzeb,artykuly,424756,1.html tu też napisali
p.Jadzia kochała swego syna, ufała mu, gdy była bardziej sprawna gotowała mu obiady by syn mógł zjeść po powrocie z pracy. Cierpiała gdy był chory. Kochana babcia Jadzia. :'(
a co Ci złego zrobiła policja,że nazywasz ich psiarnią.Ci co mają czyste sumienie ,mają szacunek dla policji.Tylko patologia ma taki tok myślenia.
BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOO ZA KOMENTARZ!TAKA JEST PRAWDA!
cialo bez zgonu?Za wspoludzial nie pojda bo zglosili policji.
Ludzie nie przekrzykujcie sie kto jest glupi, kto nie.
"Wszyscy inni, każdy brudny"
Czy wiecie, że korzystając z map google kiedy popatrzycie na Piotrków Trybunalski przy powiększeniu 2km/1mila i podobnych najczęściej używanych zamiast nazwy miasta ukazuje się napis "Wielka Synagoga"??? Ta zmiana została wprowadzona 24 lipca 2013 roku i nie można tego zmienić. Przynajmniej ja nie mogę spowodować zminejszenia napisu do wielkości takiej jak mają napisy na innych świątyniach w Piotrkowie. Npisałam w tej sprawie do google. Nie wiem czy to pomoże, ale proszę przekazać tę informację innym. Może po bardziej masowych prośbach google poprawią napis. Nie mieszkam w Wielkiej Synagodze tylko w Piotrkowie Trybunlaskim.
koko jeżeli wyjeżdżasz tutaj z czymś zupełnie niezwiązanym z tematem to mam wrażenie, że na pewno mieszkasz w wielkiej synagodze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!