Typowe. Trzeba było jeszcze szybciej rżnąć. Dobrze, że kogoś innego na drodze nie zabił. Wszyscy tak jeździcie. Co trzeba mieć w głowie, żeby siebie zabijać? Czy nie warto normalnie żyć? Wasza sprawa, róbta co chceta.
Tylko po jakim czasie przyjechało pogotowie i straż pożarna... W ogóle im się nie spieszyło :(
wes pod uwage ze gosc za nim powiadomil podlegle sluzby trfal wywiad co gdzie i ilu poszkodowanych i warunki panujace na drodze bo byl mroz i slizgawica no roeey bardzo ale z piotrkowa w 10 minut nie dojedziesz i nie lubie takich cwaniakow i madrali jak ty jak nie umiesz sobies sam tego przetlumaczyc
Znałam tego co zginął i tego co trafił do szpitala ... mogli uważać na drodze a nie szarżować prędkością ...
~gość (Gość)
5 godzin temu, 17:52
Tylko po jakim czasie przyjechało pogotowie i straż pożarna... W ogóle im się nie spieszyło :(
...z Piotrkowa do miejsca zdarzenia jest ponad 20 km, przy tamtym stanie dróg (śnieg etc) dojazd zajmuje ponad 20 minut- jak nie znasz realiów to się nie wypowiadaj a jak ktoś jest idiotą i zapie**** nie patrząc na warunki na drodze i to, że obok siedzi druga osoba, to tak kończy. W pogotowiu i straży pracują ludzie, którzy chcą żyć i mają rodziny i nie bedą gnać na złamanie karku.
Ewolucja. Naturalna selekcja i eliminacja zbędnych jednostek. Pewnie parę wieków temu, z takim ryzykownym podejściem do własnego życia byłby szanowanym wojownikiem, który ostatecznie zginąłby w bohaterski sposób, opiewany w pieśniach. Dzisiaj ewolucyjnie korzystniej być pewnie zblazowanym informatykiem, urzędnikiem, księdzem itd. Tacy właśnie przekażą swoje geny dalej a wojownicy szos kończą marnie na pobliskim drzewie.
Panie u4 jak mamy robicco chcemy to po co sie odzywasz i zajmujesz miejsce na forum. Do roboty!!!!!!!
Ja też znam tych chłopaków,nie wiem co im strzeliło do głowy tak gnać!! No ale szkoda gościa-taki "misio" był z niego:(
Młodość musi się wyszaleć rzekło się powiadać, ale bez przesady z tym szaleństwem bo starości nie będzie, tak jak w tym przypadku. Szkoda chłopaka jaki by on nie był. I byle by pasażer się wykurował.
Nie pisz wiecej "po pijaku" ;->
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!