Gratuluję, takie wyniki należy osiągać z drużynami w strefie spadkowej. P. Prezesie proszę spowodować, aby P.Cygan nie musiała już występować jako zawodniczka tego zespołu. Jej zachowanie na boisku świadczy, że nie zależy jej na grze w PIOTRCOVII.
Panie Marku, daleko trenera nie trzeba szukać. Największą niespodzianka sezonu męskiej ligi nie dostaje nowego kontraktu. Dima na trenera Piotrcovii! Ale trzeba i poruszyć kwestie pewnych zawodniczek bo poziom pani Klaudii to nie jest nawet 2 liga
Dajcie spokój już tej Pani Agacie ! Swoje zrobiła dla tego klubu,zostawiając zdrowie,czas,siłę,nerwy przez tyle lat.Niech skupi się spokojnie teraz na tym co najważniejsze.pozdrawiam
Brawo Dima? :D To brawo dla Agaty jeśli już.Ten Pan nie miał najmniejszego udziału jeśli chodzi o ten mecz.Co do Klaudii,to wielka szkoda jej,bo warunki ma.Niestety za mało gra w meczach.Treningi,to nie rozgrywki.Kiedy ma zdobyć doświadczenie?Tak samo jak Kornelia.
Bałkany zostańcie ! :) Dobry mecz Ciury na skrzydle, a Pani Klaudia faktycznie, nic nie mam do dziewczyny ale nie ogarniała nic na boisku...
Kto poprowadził drużynę do zwycięstwa ? Jedyną wskazówką jaką dał Dima , była ta do osoby która odpowiada za fizjoterapie o podanie wody . Mi to się wydaję że ta drużyna lepiej gra bez trenera , co widać już drugi sezon z rzędu . Bo za trenera Pani Wypych nie uważam . Była dobrą zawodniczką ,ale na trenera jej nie widzę . Widać konflikty na linii z zawodniczkami . Jak dla mnie to lepiej by było jakby zakończyła przygodę z piłką ręczną . Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść .
W tym meczu było widać kawał dobrej piłki ręcznej. Były fragmenty, że wychodziło prawie wszystko, a JG nic. Brawo dziewczyny i trenerzy.
czytać tych bzdur się nie da "udany debiut". Z całym szacunkiem dla niego ,ale do żeńskiej się nie nadaje ,a co do bałkanów to odchodzą na 100% już podpisały kontrakt w Kobierkach pozdrawiam
Debiut Dimy?
Facet jest jak klaun do wynajęcia. Przesiedział cały mecz nie wypowiadając z siebie nawet słowa. Do tego po jednej z bramkarek widać ze dołączyła do Agaty i Moniki.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!