Znowu Joasia Jurek,matura Joasia,Jaka to melodia Joasia..otworze lodowke a tam..mam nadzieje,ze tam Joasi nie bedzie,bo troche juz tego za wiele.
W okresie ostatnich 5 lat 13 uczniów Chrobrego otrzymało stypendium Marszałka, w tym 8 I stopnia. Takich osiągnięć nie ma żadna szkoła w województwie! Pewnie Ci uczniowie sami organizowali np. warsztaty naukowe 4 razy w roku, a na korepetycjach przygotowywali się do olimpiad ? Tylko kto miałby ich udzielać?
Chrobry nie jest kuźnią talentów, nie przypisujmy mu zasług. To tylko i wyłącznie zdolności młodzieży uczącej się w Chrobrym. To są ich talenty, odkryte już dawno a rozwijane przez nich dzięki pracy, motywacji i zaangażowania rodziców w proces dydaktyczno-wychowawczy. Do Chrobrego idą dzieci przede wszystkim z najwyższą średnią, stąd taka opinia o Chrobrym, bo sami nauczyciele bez zdolnych uczniów mogliby się wysilać, a wyników i tak by nie było.Więc nie zasługa tu szkoły. Takie dobre liceum, a co drugi uczeń musi dokształcać się na korepetycjach. Oto fenomen Chrobrego.
do zniesmaczona : Asia nie jest pustą celebrytką, tylko super zdolną i pracowitą uczennicą i przynosi chlubę naszemu miastu. A zniesmaczona nie potrafi poradzić sobiez niskim uczuciem zawiści. Weź się do roboty, może też coś kiedyś osiągniesz
Do Szczur 68-i tak zdania nie zmienie,lansowanie caly czas jednej osoby,robi sie nudne I nie jest to tylko moja opinia.Odnosnie zazdrosci czy zawisci to zupelnie nie masz racji-mam pewnie wiecej siwych wlosow od Ciebie I swoje w zyciu osiagnelam,bez zbytecznego rozglosu,ktory potrafi zmanierowac nawet taka skromna osobe jaka jest Joasia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!