Tak za twarz i do szeregu (narodowego).Świat się składa z różnych ludzi o różnych zdaniach, światopoglądach.Akurat Ci co protestują raczej nie mają problemów z nauką i samodzielnym myśleniem.
Czy ePiotrków to jeszcze eP, czy to już tylko "obaj-tkowy" szm .. iec. Cenzorze daruj.
Kto jest pomysłodawcą pomysłu?Czy nie środowisko Budki?Po co chodzić do budy, jak tu nie długo wakacje?
Uczniowie to niech się wezmą lepiej do nauki i niech nie obijają gruchy.Za czasów głębokiej komuny uczyłem się w III LO i nie było nikomu w myślach o czymś takim i dzięki temu zostałem wychowany w szacunku do nauki i do pracy.A teraz młodzi ludzie kończą szkoły,idą do pracy i po kilku dniach żądają podwyżek pensji,albo porzucają pracę,bo im się nie chce pracować.Mam pretensje zarówno do pedagogów jak też rodziców,że wychowują pokolenia młodych ludzi na uzurpatorów wymagających Bóg wie czego od otaczającego ich świata.
Nauczyciele już raz strajkowali. Rodzice i uczniowie powiedzieli co o nich sądzą i o ich pracy. Powinni do dziś się wstydzić. Dowiedzieli się o sporo prawdy o sobie i usłyszeli, że nie są tacy wspaniali jak myśleli to teraz wymyślili strajk dzieci. Dzieci pójdą za każdym matołem żeby tylko nie chodzić do szkoły i się nie uczyć. Przecież to oczywiste. Niestety ktoś zasłaniając się dziećmi chce znów robić zadymę. Przykre.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!