Przechodzą w miejscu do tego przeznaczonym, nikomu nic do tego :) i piszę to zarówno jako kierowca, jak i absolwent TPS-u :)
już naprawdę, pogięło niektórych ludzi do reszty. Są pasy to się z nich korzysta ale ze polowa Piotrkowa rozkopana od kilki miesięcy to o tym nie napiszą artykułu, bo poco. Tak samo rano, jak stoi na pasach pan w odblasku z fajnym znakiem w dłoni i jest korek od ronda do ronda tez nie widziałem żadnego na ten temat artykułu.
Czyli Park im.ks.J.Poniatowskiego też należy do tereny szkoły?
Pana DYREKTORA zapraszamy na przerwę do parku, niech się dotleni z palącą młodzieżą.
To skandal. Często przechodzę przez ulicę i czasami muszę czekać aż przejadą samochody. Ruch w mieście jest za duży. Ostatnio musiałem przejść cztery przejścia wokół ronda Gierka i w sumie zajęło mi to 4 minuty 19 sekund i 32 setne a w nocy te trasę ( czasem pijany) pokonuje 21 sekund 48 setnch szybciej. A te MZTki to już są najgorsze bo najdłuższe
W Tpsie kiedyś drzwi główne były zamkniete że młodzież nie wychodziła na papierosa i teraz też tak powinno być. To jest jego praca i tak samo jest u kierowców tira ma wyznaczony czas w to i w to miejsce.
Kierowcy MZK niech się wezmą za siebie nie raz już miałem okazje przekonać się o ich kulturze i umiejętnościach !!!!!
Zapomniał wół jak cielakiem był. Codziennie tamtędy jade do pracy i mi to nie przeszkadza. Nie wybiegaja na ulice itd. tylko stoją i czekają na bezpieczną chwilę.
Jeśli poza szkołą stanie się wypadek uczniowi, do dostanie odszkodowanie? Kto wtedy będzie odpowiadał? Czy park należy też do terenu szkoły TPS ???
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!