Ci,co negują najlepszych matematyków nie mają widać zielonego pojęcia,jakie oferty pracy czekają na nich, już na 2 i 3 roku studiów
Co roku 3 uczniów I LO otrzymuje takie stypendium (tylko tylu można zgłosić) Czy jest jakaś inna szkoła w woj. łódzkim ,która może się pochwalić takimi osiągnięciami? To można sprawdzić w statystykach. Nie ma takiej szkoły,jest tylko "CHROBRY"!!!
Ten brodaty mi się podoba, widać że nie ma czasu na bzdety tak zarósł, matematyka zabiera mu sporo czasu.
Jestem pod wrażeniem tych chłopaków i oczywiście nauczycieli (zwłaszcza jednego matematyka) z Chrobrego. Mam nadzieję, że mój syn, który na szczęście nie wrodził się we mnie z antytalentem matematycznym, za dwa lata dostanie się do Chrobrego i później będzie miał szansę na pracę lepszą i lepiej płatną niż ja. Niestety, ale humaniści w tych czasach mają zdecydowanie pod górkę na rynku pracy.
wszystko pieknie, szkoda tylko że uczniowie z tej szkoły muszą uczestniczyć w prywatnych korkach ze wszystkich przedmiotów, a rodziców nie zawsze na to stac. To tradycja od kilku ładnych lat....zapłacisz nauczymy cie, nie zapłacisz nic nie będziesz znaczył, a gdzie podatki z tych korków????????????????????
Rosną najlepsi programiści w Polsce. Szkoda, że inne licea nie kształcą tak dobrze z matematyki.
Czy w Piotrkowie ludzie się kiedykolwiek z czegoś cieszą, czy tylko cały czas narzekają i marudzą?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!