Młodzi Gniewni -należy poprzeć inicjatywę- ............... lecz niepotrzebni ci "politycy" o nieokreślonej orientacji politycznej, kochający władzę i profity ......... bo im się należy każdego miesiąca ........
A jak to się ma w stosunku do prawa? Z tego co pamiętam szkoła miała być apolityczna i nie promować konkretnych ugrupowań. Natomiast widzimy tu masę polityków. Rozumiem działania prodemokracyjne czyli zachęcanie do udziału w wyborach jednak umieszczenie w tym konkretnych polityków... Myślę że organy śledcze powinny się tym zainteresować.
Olka - rozśmieszyłaś mnie tekstem o dużym poparciu dla Konfederacji. Ale poczucie humoru w życiu jest ważne!
Szkoda, że nie pokazali prawdziwych polityków a tylko lokalnych krzykaczy.
Drodzy młodzi wyborcy. Podczas głosowania zwróćcie baczniejszą uwagę na kandydata z listy Pis, Nr1 w Piotrkowie Trybunalskim. Raz ziom, dwa absolwent I LO, trzy wizjoner, bo będąc niedawno ministrem spraw zagranicznych, wynalazł nowe państwo na ziemskim globie, San Escobar. Przysięgam, szukałem, ale nie znalazłem. Może Wy będzicie mieli więcej szczęścia.
Rodacy! Idźcie na wybory - to wasz moralny obowiązek - i nie głosujcie na prawicę, żadną prawicę - to też wasz moralny obowiązek! Zróbcie to dla dobra Polski!
Rozmawiam ze znajomymi i widzę, że KONFEDERACJA ma duże poparcie. Widząc Panią Wężyk i resztę oraz ich poczynanie wcale się nie dziwię. Też zagłosuję na nich.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!