Ale się wystraszyłem myślałem że to pokaz sił obrony terytorialnej przed radzieckim pomnikami te futra maskójące i berety mnie w błąd wprowadziły uff
Czytając 15 kolejnych komentarzy można z przekonaniem stwierdzić, że przepędzenie hitlerowców w styczniu 1945 roku, było wielkim błędem Rosjan.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Generalny_Plan_Wschodni
Brawo dla ludzi cieszących się ze zmiany okupanta. Szacunek dla zwykłych prostych żołnierzy, jednakże to dalej okupacja.
Najpierw ruski napadły na Polskę a potem ją wyzwoliły ? Raczej zniewolili !! Jesteście śmieszni - dinozaury
Kuźwa ułożyli si ę z Hitlerem, napadli na nas!! A jak ich Hitler zdradził udawali przyjaciół... . Przecież to są fakty! Teraz kwestia komu to się podobało, a komu nie... .
a tak z innej beczki do wszystkich wiekich patriotów-które z Was by było na świecie gdyby nie było tych podłych wyzwolicieli
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!