Ucził Klub Gazety Polskiej... Ptezydent to złozył keiaty i uciekl tzn.... Poszedl nawet apelu nie wysluchal
A co tam robi pobożny,on powinien składać kwiaty "rewolucji pażdziernikowej",-wystarczy przeliczyć te "betony komunistyczne",które piastują w magistracie i spółkach miejskich najwyższe stanowiska.Dziwi mnie zachowanie hierarchów kościelnych że nie przegonili,tego towarzystwa!!!!!
Pan Prezydent spełnił swój obowiązek wraz z nadwornym osobistym fotografem. Poza tym już po wyborach samorządowych to co będzie się chłopina wysilał..
Rodziny ofiar katastrofy smoleńskiej stały się ofiarami systemu w którym trwa brutalna walka o przywództwo. Pokazówka czy jak kto woli wybieg przez sprawujących władzę został pomyślnie zaliczony. Przybyli dziennikarze z kamerami i tylko o to chodziło.
Katyń jakiż to był symbol, jaka to była świętość dla narodu, dla mnie. Co dziś z tego symbolu - świętości pozostało? Jeszcze nie tak dawno setki tysięcy ba miliony pamięć ofiar jednego i drugiego Katynia czciło. Ilu dziś pozostało? Ilu będzie za lat parę?
Kiedyś za mówienie prawdy o Katyniu byłem szykanowany.
Dziś na słowo Katyń ataków furii dostaję.
Tak, tak panowie Komorowski, Macierewicz, Kaczyński, Tusk, kardynale Dziwisz to dzięki wam. I nie dziw się kardynale że sami starcy tak z przyzwyczajenia przychodzą na te marsze.
Więcej na http://sklave.manifo.com/
Średnia wieku na fotkach 50+ :))) i bardzo dobrze!!! Dość tego obłędu Smoleńskiego!!! Dzieci bawić a nie pod pomnikami kwitnąć!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!