Przesyłamy serdeczne pozdrowienia dla Pana Burmistrza. Takie same pozdrowienia kierujemy dla wszystkich Rajców Miejskich wypoczywających na nartach we Włoszech.Dużo radości z udanych szusów i dużo śniegu.
Pozdro dla cenzora.Prawda boli.Sukces komisji oświaty ,brak młodzieży widoczny ,a mogła to być lekcja patriotyzmu.
O 10 komisja oświaty a o 12 złożenie kwiatów.Ja pytam chodzi o dietę.
Co było złego w moim poście? Prawda? Powinni się ubrać jak należy. Przez takie zachowanie Wasza redakcja traci wiarygodność dziennikarską. Zachowujecie się jak cenzorzy w czasach PRL. Radni i zastępca burmistrza są osobami publicznymi i muszą przyjąć z pokorą słuszną krytykę. Choć widzę , że są usuwane wszystkie posty dotyczące właśnie zastępcy burmistrza. Czyżby miał tak długie ręce?
Usunięto mój wpis, a czy ja zle widzę. Napisałem, że hołd i szacunek oddaje się także ubiorem, czyli bez czapki na głowie, czy bez rozchełstanej koszuli. Czy ktoś kiedyś widział, prezydenta, premiera przed Grobem Nieznanego Żołnierza w czapce ? Każdy chyba zna powiedzenie ,,JAK CIĘ WIDZĄ TAK CIĘ PISZĄ " Po dziesięciu latach rządzenia to trudno rajcom jeszcze wybaczać błędy.---- Usunięto ten wpis co było w tym złego, PRAWDA ?
Zachęcam do czytania ciekawych komentarzy w tytule"W Sulejowie wybierają osobowość roku"/str.3/
Wyślij im pan wazelinę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!