metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Grek Zorba (Gość) ~Grek Zorba (Gość) (Gość)01.05.2016 20:18

~Kukizowiec (Gość)- napisałem tylko prawdę- rozumiem nic bardziej wolaków w oczy nie kole jak prawda!!! I te ciągłe Peło i Poprzedni rządzący- przypominam ci człowieku że tego peło już praktycznie nie ma a miała być dobra zmiana!!! A jest konflikt na wszystkich frontach- nawet kilkunastu ruskich motocyklistów stanowi zagrożenie dla tego kraju- kogo ty chcesz i do czego przekonać. Że to co się nazywa Kukiz 15 to jest coś normalnego jak i sam Kukiz, przekleństwa- nienawiść- wytrzeszcz oczu popatrz sobie na Pana przywódcę Kukiza anty-systemowca czyli co zlikwidować wszystko a szczególnie tych co udało im się czegoś dorobić, niech rządzą narkomani,pijaki i bandyci tak! Ta Pani przez lata przebywała w Syrii czytałeś ten artykuł- nawet tam nie było takiej zapiekłości !!!

68

mol molranga02.05.2016 00:51

Warto wspomnieć jeszcze o dyskryminacji na tle narodowościowym panującej w Piotrkowie i o tym że w Piotrkowie nie ma meczetu.

53

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)02.05.2016 14:15

Cytuję:
I po ponad 30 latach spokojnego życia wybuchła wojna?
Tak, w Syrii był reżim

Ale w tym "reżimie" ta pani (pochodząca z Polski, czyli zupełnie odmiennego kulturowo kraju) spokojnie sobie żyła, i to życie jej się podobało! Ludziom żyło się nieźle, nikt nie palił kościołów, nie urzynał chrześcijanom i innym nie-muzułmanom głów na ulicach, nie dewastował muzeów, ani nie rozpieprzał zabytków światowej klasy, które przetrwały tysiące lat i były w tym "reżimie" pielęgnowane. Ale "reżim" kłuł w oczy, żydo-jankeskie oczy. Bo po co jakiś kraj ma sobie funkcjonować spokojnie i czerpać dochody z zasobów własnej ropy? Trzeba było ten "reżim" obalić. Rosja i Chiny zagroziły trzecią wojną światową, jeśli USA napadną na Syrię, więc sypnęło się dolarami, przewiozło się tam sprawdzoną wcześniej w Afganistanie Al-Kaidę i sfinansowało utworzenie "opozycji" przeciwko "reżimowi". Udawana walka z "Państwem Islamskim" trwa sobie latami, a ludzie potracili domy, i żyją bez prądu i bieżącej wody. Oczywiście wszystko to "wina Putina" i "złego reżimu", bo teraz jest "lepiej". Najemni bandyci kradną syryjską ropę i sprzedają po okazyjnych cenach usesmanom i Turkom, Turcy przy okazji mordują Kurdów, muzułmanie urzynają głowy chrześcijanom, a zabytki rozpieprzono, bo "obrażały Allaha". Eurolewactwo ma "pretekst", by do Europy przyjmować hordy "syryjskich uchodźców", którzy pochodzą z takich "syryjskich regionów" jak Afganistan, Irak, Pakistan czy Erytrea... Fajnie, co nie? Ale najważniejsze, że prowadzi się walkę z "reżimem"...
A tej pani z artykułu gratuluję, że gdy stało się tam gorąco, to nie straciła głowy. W sensie przenośnym i dosłownym.

50

ja ~ja (Gość)02.05.2016 12:02

A co stało się z dziećmi tych ludzi? Gdzie teraz są?

10

Grek Zorba ~Grek Zorba (Gość)01.05.2016 18:20

Byłem w sobotę na bazarze i podszedłem do stoiska KUKIZ 15- zbierali podpisy pod listą o referendum-całkowity zakaz emigrantów w Polsce. Jeden młody fanatyk anty-imigrancki o historii pojęcia 0,000- Drugi zarośnięty a wóda jechało na kilometr-coś tam niezrozumiale bełkotał. Spytałem dlaczego chcą zakazać przyjazdu chrześcijan ze wschodu jak są tam zabijani-żałosne ci ludzie nic nie wiedzą o chrześcijaństwie i historii-żałosne. Zaraz stanął moher jeden i drugi i się zaczęło - zaczęli pokrzykiwać nie wiedząc o czym jest rozmowa i konwersacja. W końcu do najgłośniejszej zapiekłej starszej kobiety zapytałem czy wie o czym toczy się rozmowa- oczywiście nie wiedziała a wydawała z siebie bełkot jak i inne mohery - coś o Polsce dla polaków i katolikach. Na tej podstawie twierdzę , że pislam to inny stan umysłu, ludzie ci charakteryzują się niewiedzą o elementarnych kwestiach społecznych i historycznych a każdego potencjalnie chociażby inaczej myślącego atakują bełkotem- nie wiem jak go nawet nazwać- Pozdrawiam i życzę temu krajowi aby przejrzał na oczy i zrozumiał przynajmniej co to jest LOGIKA!

1822

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat