Ciekawe czy znany jest też Policji czy tylko obsłudze sklepu, bo jak czytamy to już recydywista?
Do Lesina23: a może uciekał z chlebem, ryżem, kaszą , mlekiem itd. skąd wiesz co tam miał, może chciał dać jeść rodzinie ?? eh zero zrozumienia.
Straszna tragedia. Jak moje autko odmówiło posłuszeństwa w niedawne mrozy "przesympatyczy" "PAN" strażnik oznajmił iż nie wjedzie na posesję bo się nie zmieści, ale dodał że jak sobie auto wypchnę do ulicy to chwilę poczekają
Do Duchu i osób dających mi minusy. Wiecie co mi w domu brakuje plazmy (wiecie nie jestem najbogatszy) może jakiś fajny sprzęt grający do domu i kurde nei stać mnie. Powiedzcie gdzie mieszkacie to wpadnę do was do domu i sobie wezmę. Jeśli cie nie stać na jedzenie to idź użebrz zarób poproś o jałmużnę nie wiem ale kradzież to kradzież.
To teraz nie będzie się martwił o jedzenie,sklep nie będzie miał strat,a pan kierownik sklepu może premie dostanie
Wg mnie dla złodzieja takiego jak on to powinna być konfiskata majątku jego i najbliższej rodziny ;) do tego jakieś 10 lat prac społecznych np zbieranie psich kup w mieście. Takie coś może odstraszy złodziei od kradzieży i nauczymy się szacunku dla cudzej własności. Na razie wszyscy mają gdzieś cudzą własność.
Po tytule szukam zdjęć czerwonego kapturka a tu d... tylko budynek Komendy Policji :(
Z czerwonym koszykiem i ul. Narutowicza to myślę że z biedronki ukradł towar,dobrze że go dorwali złodzieje pier***!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!