haha co ci radni robią? siedzą z założonymi rękami! i to chyba wszystko , jeszcze tylko zabierają komuś pensje.. zenada... Ciekawe ile my było chętnych do rady, jak by radni nie mieli wynagrodzenia hmm?
"Uchwała nie obowiązuje, będę więc pobierał normalną pensję" - Normalna pensja panie burmistrzu to 1750 brutto...70 proc. mieszkańców Ziemi Łódzkiej ją pobiera. Pana pensja jest nie "normalna" Poza tym jak pan sobie wyobraża dalszą współpracę z radnymi a jeszcze trochę zostało czasu. Ogłosi pan znowu stan wojenny. ZOMO-wcy już u pana w gminie są.
Czy Polska jest rządzona zgodnie z wolą ludu? Kto stanowi prawo? Radni wybrani przez lud
są pracodawcami burmistrza i skoro uznali że zasługuje na taką pensję to żadna biurwa nie powinna się odzywać a tym bardziej pouczać i ganić. Szef mi płaci 1300 złotych a prezydent, burmistrz, wójt nakazuje mu by płacił mi 13 000 zł. Absurd. Nie bo taką mamy sytuację w tym przypadku. W polskich warunkach władza nie spoczywa tam, gdzie powinna, czyli w instytucjach reprezentujących, lecz w mafijnych grupach interesów mających wpływ na polityków. Obecnego burmistrza Sulejowa miałem za człowieka honoru a okazuje się....że to człowiek z układu. Co dla prawdziwych Polaków tych zacnych synów ojczyzny znaczy dewiza: Bóg, Honor , Ojczyzna. Boga nie znają, honoru nie mają, a ojczyznę w czterech literach mają.
Foto:Lorek, uśmiechnij się na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Znowu człowieku prowokuje. Wiesz doskonale,
Jeśli projekty które składaliśmy nie znajda się w projekcie Budżetu na 2016 rok chyba wszystko przesądzone.Jest czas do 22. 12.2 015 r aby je zamieścić.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!