Kurde,jakie szczęście miała jedna z Waszych tutaj czytelniczek, że poznała chłopaka i sat w sobie zakochani, bo ją stuknął na tym rondzie.Ja tam nie mam takiego szczęścia, bo jeżdżę często przez to rondo i żaden facet jeszcze mnie nie stuknął.A chciałabym i to bardzo.
Właśnie zafundowano wam prawie 100% podwyżki cen energii, a dla was nadal największym problemem jest czy nazwać rondo rondem WOŚP, Misia Uszatka czy Bolka i Lolka? Zaledwie kilka miesięcy wcześniej radni zafundowali sobie podwyżki za podejmowanie takich działań, ale racja - nazwa ronda ważniejsza, bo przecież od niej zależy rozwój miasta i standard życia.
Kto to jest ten pan Cecotka? Pierwsze słyszę o tym nazwisku, chociaż mieszkam w Piotrkowie ponad pół wieku. Nie rozumiem tego, że jakiś człowiek wymyślił przez swoje widzimisię nazwę ronda i teraz to rondo ma się tak nazywać. Czy wy żeście w tym Piotrkowie zupełnie pogłupieli? Teraz tylko patrzeć jak wyskoczy następny Filip z konopii z propozycją nazwania kolejnego ronda lub ulicy nazwą następnej jakiejś fundacji, których mnóstwo jest w naszym kraju. Jeśli nazwiecie to rondo tym głupim pomysłem, to znaczy, że radni w Piotrkowie są niepoważni i należałoby zapędzić ich do przedszkola. To jest po prostu oszołomstwo nie mające nic wspólnego z powagą funkcji radnego w ogóle.
to powinno byc ,,Rondo Upadku Piotrkowa Trybunalskiego,, lub ,,Rondo 94% Podwyżki Za Ogrzewanie,, ...
Uchwała napisana i podpisana przez 11-tu radnych, bez numeru ale z wydrukowanym nazwiskiem Przewodniczącego Rady Miasta, sugerujące na foto że już podpisał - to chyba jakiś nietakt ! Ja na jego miejscu bym się obraził.
Na tym rondzie niech stanie "naczelny" WOŚP i dziękuje wszystkim codziennie, za wszelkie wpłaty jak ludzie dokonali.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!