Na YT są filmy jak muzułmanie obcinają głowę nożem niewiernemu(księdzu) wstrząsający obraz! Najgorsze jest to ,że pokazują gęby wszystkich ,nikt z nich nie ma zasłoniętej twarzy ,oni niczego się nie boją! Do tego około 300-400 gapiów krórzy przepychają się aby nagrać film telefonem! Wśród nich mali chłopcy! Po wszystkim kopią głowę tego biedaka. To jest chora religia !!! Oni gdy sa w mniejszości będą potulni jak baranki a gdy rosną w siłę sa nie do opanowania,co już się zaczyna dziać we Fracji Calas ,szwecji,niemczech..Na początek trzeba płacić(co już sie dzieje) potem wygnania,znęcania itd a na końcu albo śmierć albo przechodzisz na islam. To wszystko zapisane jest w koranie i surach jak postępować z niewiernymi.
W Londynie już teraz Policja nawet nie zapuszcza sie w rejony opanowane przez muzułmanów. Państwo muzułmańskie powstaje w państwie brytyjskim i nikt z tym nic nie robi ,bo poprawność polityczna i społeczna poszła o krok za daleko. Jeśli zareagujesz jesteś ksenofob albo rasista i koniec.Jak można było samemu zaprosić tych ludzi. Oni liczą tylko na socjal.Prawdziwi uchozcy nigdy nie dotrą do europy ,bo ich na to nie stać.Jak można zostawić dzieci ,żonę ,matkę a samemu uciec.Jeśli grozi śmierć to najpierw chronię dzieci,żonę,matkę,siostrę a nie sam uciekam przed pewną śmiercią jak oni mówią(uciekłem przed pewną śmiercią) Druga rzecz ,wszyscy dziwnym trafem pogubili dokumenty. Dokumentu strzegę jak oka w głowie,bo mogę udowodnić ,że jestem z syrii! Dziwnym trafem telefonów nikt nie gubi.Tak to prawda, to jest inwazja!
Przecież to jest inwazja,na zachodzie każdy to widzi!Muzułmanie zdobędą Europę bez jednego wystrzału! Ich dzietność jest średnio 8,3 w polsce chyba 1.3. Same rasawe byczki idą ,aby zapładniać...za 20 lat europy zachodniej nie będzie a może i wcześniej! Pocztajcie fora niemieckie ,szwedzkie,francuskie to zobaczycie prawdę.
Mam rodzinę w Bawarii i z tego co wiem ,Niemcy są w wielkim szoku co się dzieje.Olga pisze prawdę niestety!Zabierają lokale komunalne niemieckiej społeczności a dają je islamistą. Szkoły i ośrodki sportowe w niektórych regionach nie mieszczą już nowych dlatego zabierają lokale. Ale tego w TVP nie pokażą !
i bardzo dobrze widzę co się dzieje na zachodzie ,brońcie się przed tą szarańczą rodacy
To ich przyjmij pod swój dach i daj im wyżywienie i kieszonkowe, nikt ci nie broni.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!