ale za jaką kasę!!
UPC na pewno nie przywróci już w analogu radia ponieważ w całej Polsce zrezygnowała z tej usługi, prędzej wprowadzi "cyfrową" TV.
UPC w odpowiedzi podała, że odłączenie sygnału radiowego spowodowane jest zbyt wysokimi kosztami z tytułu praw autorskich.A do tej pory to ich nie było?.Pan dyr. Sęga już powinien wystąpić do Krajowej Rady o włączenie sygnału. A na UPC powinni jeszcze nałożyć karę za łamanie przepisów, pozbawiając rzesze słuchaczy odbioru radia.
Czuję się oszukany!!!Kilka miesięcy temu uciekłem z okropnej TOYA do UPC. Tutaj mówiono, że wszystko będzie ok. Tym czasem radio nie działa, a ja lubię słuchać.
Przed kilkoma miesiącami mówiłem:
TOYA - oszuści
teraz mówię:
UPC - oszuści!!!
To jest zerwanie warunków umowy, która oprócz sygnału telewizyjnego przekazywała radiowy. Możeby tak jakiś ich abonent wystąpił na drogę sądową, niech sobie nie myślą...
wredny: A co Ci się nie podoba w Toyi? Ja właśnie kilka lat temu zmieniłem operatora kablówki z pogrywającego w chuchu UPC na Pol-Net.
Moim zdaniem to jest chore. Dawniej kiedy jeszcze był GO-SAT też było sporo stacji i nikt nie narzekał. Były niemieckie stacje (Einz Live / En-Joy Radio / RTL Radio / Classic Radio) pamietam jak dziś zawsze wieczorem po 20 muza super!, i było bardzo fajnie.
Wtedy nikt nie słyszał o jakiś opłatach i prawach autorskich. A jak by nie było płacimy przecież abonament. To to już się nie liczy!.
A co do TOYA to już w ogóle pozostawiam bez komentarza!. Tam to już nikt się nie liczy z abonentami!. Oferta tv co trochę się zmienia!. Ile razy wkoło można ustawiać programy w odbiorniku. Tam tez ktoś powinien się wziąć za sprzątanie!.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!