głosowaliście na nieudacznika z Łódzkiej to zamknąć japy!
Ludzie żeby wam dupę miodem smarować to i tak będziecie niezadowoleni a temu dupkowi co nazwę ulicy piszę z małej litery proponuję wrócić do podstawówki.Jak zwykle tylko narzekać potraficie siedząc z założonymi łapami przed telewizorem lub komputerem !!! Pies was........
uwielbiam czytać takie komentarze jak ten :) gdzie widać że żal ściska pewną część ciała :)
Drogi Januszu,wreszcie zacząłeś korzystać ze słownika ortograficznego,chwała Ci za to i wielkie brawa,miło czyta się teraz twoje komentarze.
Apropos,nic mi nic nie ściska,wyjechałem stąd,trzeba się rozwijać a nie tkwić w miejscu.
Pod rządami pobożnego nic nie spotka nas miłego.
A na wszystkich zmotoryzowanych przy wiadukcie kolejowym czeka śpiochu z aparatem,hahahahaha!
Zwolnij,nie nabijaj miastu kabzy !
Nie do końca masz rację. Nie można zakazać skrętu w ul. gen. Dąbrowskiego. Jednak na ul. gen. "Grota" Roweckiego powinien się pojawić znak informacyjny D-4b:
Mądre inaczej głowy ze ZDiUM-u na to nie wpadły, podobnie jak na czasowe zasłonięcie znaków Stop na skrzyżowaniu ul. Polskiej Organizacji Wojskowej i Słowackiego. Obecnie wyjeżdżając z ul. POW zgodnie z oznakowaniem trzeba się zatrzymać, aby przepuścić wiejący nad ul. Słowackiego zachodni wiatr.
A dziś przed godz. 21 skręcając z ul. Wojska Polskiego w Sienkiewicza o mało co miał bym "bliskie spotkanie III stopnia" z prowadzonym prze jakąś dziewoję bodajże oplem na tablicach WSI, która jechała ul. Sienkiewicza pod prąd i skręciła w prawo, w ul. Wojska Polskiego.
Gwoli ścisłości, nie "gen. Dąbrowskiego".
Krawczynki jest pozytywnie nastawiony do swiata. Fe panprezydent dobre. Czyzby to konkurencja?
Po co podkreślasz, że był to opel, że miał tablice WSI, że prowadziła kobieta? Czy to jest najważniejsze? Dla mnie ważniejsze jest to jaki kolor miał ten samochód - czy mógłbyś napisać?
Jak nie, jak tak: http://pl.wikipedia.org/wiki/Jaros%C5%82aw_D%C4%85browski
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!