W tym składzie gruby węgiel kosztuje 1.400-1.700 zł, zaś najpopularniejszy w opalaniu domów ekogroszek kosztuje u nich 2.900 zł!
Byłem zaraz po Waszym reporterze i pytałem. Aha, zapisów nie ma.
Obecny czas pokazał jak Polak na Polaku potrafi zarabiać .Spekulują na wszystkim na czym się da .Cukier w magazynach aż po sufit a w sklepach nie ma.Warto by się zastanowić w jakim celu jest to robione .Czy tylko dla pieniędzy?
jerzy buzek zlikwidował kilkadziesiąt kopalni ,tusk to samo /bińkowska/ ,trzaskowski chciał zamykać TURÓW ,to kto jest odpowiedzialny za obecną sytuację górnictwa ? pamięta ktoś jakie wsparcie dla firm dał tusek ? bo od tych dostałem
Tylko do maja tego roku wywieziono za granicę 1.5 miliona ton węgla na Ukrainę do Czech i Niemiec. To samo drzewo jest masowo wywożone z kraju Kowalski kupić nie może bo nie ma a od 2023 roku rząd przymierza się wiec wygląda na to ,że to celowa robota z tym weglem do zakazu palenia węglem w piecach
Jak tak teraz wygląda sytuacja to ciekawe jakie później będą ceny? I ile osób skończy co najmniej wyziębionych w zimę? Strach się bać...
Tylko siedem lat wystarczyło aby pis doprowadził Polskę do autentycznej ruiny. Na smutne bajki szczerbatego opowiadacza bądź pana w okularkach nikt poza pisowską ciemnotą się już nie daje nabrać. Narracja wina Putina zawodzi. Rzeczywistość widać w sklepach, na targowiskach składach węgla. Gonić taką niezdarną władzę . Czym szybciej tym mniejsze straty dla Polski.
Czy składy węglowe nie oszukiwali klientów w poprzednich latach mówiąc że węgiel jest z polskich kopalń a sprzedawany był rosyjski.Jeśli obecnie jest pusto przy embargo na Rosyjski węgiel to jak to wytłumaczyć?
Głupota musi kosztować,bardzo dobrze a posłowie przyznali sobie kolejne podwyżki a dla was dzbany podwyżki do zapłacenia !!!!!!!!!!!!!
Głosujcie dalej na socjalistów, na dodatki i upusty to na pewno będzie lepiej..
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!