metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
klet ~klet (Gość)15.11.2010 11:42

Nie wiem czym się Ci ludzie podniecają, że FM mają ?! Czy jak ?

00

wygrana ~wygrana (Gość)15.11.2010 11:42

To nagrodę nie wygrał nikt z Urzędu Miasta i jego instytucji albo z żadnego Komitetu Wyborczego? No, to jest poważny błąd organizatorów i właścicieli "F.M.", bardzo poważny. W "Hipernowej" nie tak bywało.

00

Aman Amanranga15.11.2010 12:02

Z tego co pamiętam to była pani Joanna Ziomek. A poza tym to wielka chała. Tak tłoczno, że ludzie się prawie tratowali. Gdyby coś się stało to aż strach pomyśleć. Jedno jest pewne, że z tego konkursu zostali już na początku wyeliminowani ludzie na wózkach ponieważ prowadzący powiedział, że po wyczytaniu osoba wyczytana ma tylko 2 minuty, żeby dotrzeć do sceny. Więc ktoś na wózku nie miałby szans. Po wyczytaniu nazwiska Focus Mall zaczął pustoszeć. Kolejna ciekawa rzecz. Zarówno w sobotę jak i niedzielę ochroniarze kazali kierowcą łamać przepisy ruchu drogowego każąc wyjeżdżać ludziom wjazdem od ul. Słowackiego. Wiele osób zmuszonych tym faktem przejeżdżało na Słowackiego przez podwójną ciągła linię. Brawo organizacja w Focus Mall. Ale najważniejsze, że pokazał się pan dyrektor FM w towarzystwie prezentera pana Krzysztofa Ibisza, który serią zdartych dowcipów o tym jak pomylono go w Piotrkowie z Chołowczycem rozbawiał publiczność. Losowanie odbyło się około 17.10 a po losowaniu większość ludzi rozeszła się. Natomiast koncert zespołu Łzy był o 19.

00

ilidan ilidanranga15.11.2010 13:27

z mojej perspektywy to byl sped

00

mama ~mama (Gość)15.11.2010 14:08

Ja również uważam,ze pierwsze urodziny Focusa to "hała", ale dopiero od godziny 19- stej. Był taki tłok, że mieli tylko szczęście Ci co stali najblizej sceny, i mogli cokolwiek zobaczyć.My w kilka osób wybraliśmy się na koncert, ale niedługo pozostalismy w Focusie, stwierdziliśmy, ze możemy równie dobrze włączyć sobie płytę z zespołem ŁZY w domu i będzie to samo. Nie spodziewaliśmy się,ze ten koncert będzie w środku sklepu. Rok temu na otwarciu było 100% lepiej,impreza była na zewnątrz i warto było przyjść, bo nawet stojąc daleko można było cokolwiek zobaczyć.Ale były również pozytywy, do godz. 16.30 było mniej tłoczno a impreza zorganizowana dla dzieci o wiele ciekawsza. Myślę,ze za rok ktoś pomyśli,ze zgromadzenie tak dużej ilości osób w sklepie jest niepoważne. :)

00

Aman Amanranga15.11.2010 14:57

"ilidan" napisał(a):
z mojej perspektywy to byl sped

Chciałeś chyba napisać - spęd. Masz rację, spędzono tam ludzi jak bydło.

Komentarz był edytowany przez autora: 15.11.2010 14:59

00

był na miejscu ~był na miejscu (Gość)15.11.2010 15:07

a ja nie czułem się jak bydło, i nikt mnie tam nie spędzał, sam przyszedłem ! A Aman jak nie wygrał samochodu, to już niech tak nie dramatyzuje !

00

ama-renia ~ama-renia (Gość)15.11.2010 15:21

Dzieck oby mi się udusilo w Tym zbiorowisku

00

Focusmallowicz ~Focusmallowicz (Gość)15.11.2010 16:01

Mam takie,pytanie.:) Czy oriętuje się może ktoś kto wygrał główną nagrodę ( czyli tego Forda Focusa)?
I kim ta osoba jest?

00

Aman Amanranga15.11.2010 16:32

"amarenia" napisał(a):
Dzieck oby mi się udusilo w Tym zbiorowisku

Nie wiem w jakim wieku masz dziecko ale mnie przeraziły matki z dziećmi w wózkach. Pchały się przez ten tłum bez sensu jakby nie widziały zagrożenia. Gdyby ktoś wpadł na taki wózek to nieszczęście. Wiele starszych osób było tak ściśniętych, że wszyscy po finale szybko ruszyli na świeże powietrze bo wentylacji nie było żadnej.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat