To wasze bla, bla, bla zbiera na wymioty więc zostawcie temat w spokoju. Media lubią sensacje więc piszą. Chojniak wie co robi tak samo Krawczyński. To porządni faceci.
Hahahahhhahaahahaaa ja i urzednik...akurat masz pecha bo tyram za 1600 brutto miesiecznie w piotrkowskich magazynach,
i nadal twierdze,ze nie pomoge,bo sama nie mam!!!! Ale przeciwnie do wiekszosci "potrzebujacych"nie pije alkoholu,nie pale papierosow!!!! Nie szukam pomocy nigdzie,sama ide-pod gorke ale ide!!!!!! Pracuje i to jest najwazniejsze!!!!A ci nieudacznicy tylko dzieci robia i wyciagaja reke daj, daj, daj!!!!!!
Być może suma zebranych pieniędzy przewyższają koszty organizacji.
Krawczyński, obrońca praw biednych, starych, niepełnosprawnych, alkoholików i wszystkich innych pokrzywdzonych. Gość powinien dawno spalić się ze wstydu.
Pan Krawczyński w prezencie świątecznym podłożył świnię prezydentowi Chojniakowi.Ciekawe, jak odwdzięczy się prezydent?
jaka władza takie parcie na szkło. Wstyd że p. Prezydent znowu został zrobiony w konia przez swoich pseudo urzędasów. No cóż może faktycznie referendum i zmiana władzy zmieni sposób myślenia co po nie których.
Mnie też ciekawi, jak prezydent odwdzięczył się p. Krawczyńskiemu. Dał mu kopniaka, czy przyznał wysoką premią?
nie dziwie się że urzędnicy odmówili, nie widziałam normalnej poczciwej kobiety pracującej w urzędzie...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!