Normalka, zrobią za grosze a po dwóch latach albo jeszcze wcześniej będą łatać dziury. Taką strategię ma PEUK, wgrywa wszystkie przetargi oferując najniższe ceny za remonty dróg. Są najtańsi ale jakość ich usług pozostawia wiele do życzenia.
Jeżeli byli jedynym oferentem to dziwię się, że nie znali wcześniej budżetu.
znali kwotę i żeby ładnie wyglądało to zaproponowali mniej o 5%.
I tak mieli wygraną w kieszeni :)
Piotrkowianin cienka warstwa i już spękała cienka warstwa podsypki jeszcze jedna zima i bedzie łatanko
O nie ja też chcę!!!!
jak zwykle zawsze PEUK wygrywa czy w piotrkowie nie ma pozadnej firmy która ma jakas gwarancie na swiadzczenie usług czy tylko znajomosci,poniewaz ulice które robią po roku są do remontu
90% kontraktów na budowę dróg wynosi 60% kwoty inwestorskiej, czyli ok. 600 tys.tyle powinna kosztować ta impreza.Ale proszę sprawdzić kto zasiada w radach nadzorczych spółki ;peuk; a będziecie mieli jasność wszystkich działań miasta w temacie dróg.Przykład min. gr.warstwy ścieralnej to 3cm.Cała nasza al.Sikorskiego ma ją dużo cieńszą gdzie inspektor ? gdzie nadzór ? gdzie pieniądze?Oczywiście w kieszeniach naszych kochanych oficjeli.
Szanowny <GOSCIU> -piszesz coś czego sam nie rozumiesz. Szkoda, bo myślałem,że jesteś bardziej rozważny. SMUTNE.
Napisz dokładniej o co Tobie Sąsiad chodzi.Napisz ,co Ty rozumiesz,a ja nie
A tak robi PEUK: ul. Kasztanowa (od ul. Energetyków do Parku Belzackiego), na której asfalt położono w październiku 2009:
Co ciekawe, jest to uliczka ślepa, przy której nikt nie mieszka, są tam jedynie ogródki działkowe, więc ruch prawie żaden.
Tak wygląda ta ulica obecnie, po niecałym 1,5 roku od położenia asfaltu:
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!