metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
piotrkowianin70 piotrkowianin70ranga17.12.2013 15:42

97-300 a ile razy powoływano się w listopadzie na Strefę? Wiesz? Sam w TVN 24 słyszałem w każdym serwisie co pól godziny a potem w wieczornych newsach każdej ze stacji.

00

juzio ~juzio (Gość)17.12.2013 15:44

Ale niektórzy jesteście żałośni, zamiast się cieszyć, że piotrkowskie media doceniono to nie: zgnoić, osmieszyć, upokorzyć. Lepiej chwalić innych. To może wypad z Piotrkowa!

00

expiotrkowianin ~expiotrkowianin (Gość)17.12.2013 17:09

Wynik wynika tylko i wyłącznie ze sprawy księdza B.

00

to ja ~to ja (Gość)17.12.2013 18:44

cudze chwalicie, swego nie znacie, sami nie wiecie co posiadacie szkoda
więcej - tam dobrze, gdzie nas nie ma

00

mol molranga17.12.2013 20:30

Szkoda ze takich wyników nie mieli w październiku albo wrześniu. Sukces miesięczny za sprawą jednej wypowiedzi księdza.

00

opiniotworczy ~opiniotworczy (Gość)17.12.2013 21:37

Najmocniej przepraszam, ale prima aprilis to jest w przyszłym roku za całe 4 miesiące, radiowęzeł strefa fm nie należy do ambitnych, opiniotwórczych stacji lokalnych. Ramówka, jest żałosna, a niektórzy prowadzący te programy komentują i prowadzą żałośnie "programy lokalne". A Księdzu Bochyńskiemu, powinni ufundować "specjalną nagrodę" za niefortunną wypowiedź, dzięki której tak zostało zafałszowane to badanie. Wstyd!!! a fe!!! nie drukujcie tego przypadkiem w swojej gazecie TT, ponieważ wyjdzie wasz nieprofesjonalizm-już wyszedł!

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga18.12.2013 00:20

"opiniotworczy" napisał(a):
Najmocniej przepraszam, ale prima aprilis to jest w przyszłym roku za całe 4 miesiące

Chyba kalendarz Ci się spóźnia o 16 dni.

00

Ogólny brecht ~Ogólny brecht (Gość)18.12.2013 08:21

Ta opiniotwórcze. Mój kozieł sie już uśmiał. Sie my uśmiali , ubaw po pachy. Wystarczy zobaczyć gdzie byliście w innych miesiącach i wszystko jasne:
http://www.instytut.com.pl/raporty2?category0=378&trackName=IMM_raporty
Ślepej kurze też ziarno sie zdarzy

00

44 ~44 (Gość)18.12.2013 09:02

~filozof napisał: "Nic tak nie boli w Piotrkowie jak cudzy sukces..." Czy masz na myśli Filozofie sukces twórcy Hostelu Dominium , Centrum Idei Ku Demokracji, dwujęzycznego przedszkola, Stowarzyszenia Przyjaciół Zespołu Klasztornego Panien Dominikanek?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat