Poziom inteligencji społeczeństwa, niby mają dostęp do internetu niby mają sprzęt a głupie to....tylko na moje nieszczęście prawa wyborcze też mają
Nienormalni.Od psa krew dla człowieka.W życiu bym sie nie zgodziła.
Zaraz, zaraz. A co na to VIVA? Czy nie jest to forma znęcania się nad zwierzętami? I co to w ogóle znaczy, jakieś pobierania krwi, bez wyrażnej zgody właściciela krwi? Toż to potężny stres dla Burka, Kajtka czy Perełki. Trzeba być konsekwentnym, z jednej strony głupio chronić a z drugiej strony bez potrzeby stresować.
a czy wszyscy właściciele tych wspaniałodusznych piesków krwiodawców również oddali krew - dla potrzebujących ludzi?? jeśli tak - zwracam honor, jeśli nie - hipokryci
To jest krew dla psów, idiotko! One również przechodzą operacje przy których potrzebna jest krew.
A ile pieniędzy dostanie właściciel psa za to, że pozwoli upuścić swojemu psu krwi ? Pytam dlatego, że kiedy mój piesek zachorował to płaciłam 300- 400 zł za jednostkę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!