Super! To jest właśnie według premiera bezsteresowe wychowywanie młodzieży. Dziecka uderzyć nie wolno - dzieci bić mogą.
to jest groteska ale skads to musial wyniesc moze z domu, moze ojciec od matki tak pieniedzy zada ?
Patologia
Znajomość najściślejszych podstaw psychologii czy pedagogiki, a także logiczne myślenie pozwalają wywnioskować, że nie można stosować przemocy wobec dzieci, bo dzieci bite - biją.
Dupa nie szklanka......,nie mówmy tu o katowaniu,tylko o porządnym klapsie na goły tyłek.....
A z pedagogicznego punktu widzenia......nie raz po łapach linijką od nauczyciela dostałam i jakoś wszystko ze mną ok...więc skończmy z farmazonami i piszmy po ludzku....Katowanie,a ,,klapsior,, to różnica,a nie jednemu by się przydał i dobrze zrobił...
czy ktoś tu mówi o katowaniu? W/g tej ustawy za klapsa też można "siedzieć" - więc za nim go dasz - zastanów się!
W moich czasach linijka była na porządku dziennym i nikt do nauczyciela nie miał pretensji - wręcz odwrotnie - szacunek. Proponuję iść na lekcję i posłuchać dzisiejszych odzywek uczniów do nauczycieli - nóż w kieszeni się otwiera. Dlatego jestem przeciwnikiem niektórych punktów tej ustawy. Bezstresowe wychowanie? - a cóż to takiego jest?
Też uważam że dupa to nie szklanka - ale niektóre instytucje interpretują to inaczej.
nie wiem przez kogo został stworzony twór "bezstresowe" wychowanie, ale z pedagogiką nie ma on nic wspólnego. w dorosłym życiu na dziecko czeka wiele stresu i trzeba je do tego przygotować, wiec to totalnie nie ma sensu.
a to już niestety wina rodziców.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!