Pisali że z kartą mieszkańca będzie taniej za parkowanie tylko zapomnieli dodać ze tylko przy wykupie abonamentu miesięcznego. Nic w tym mieści nie jest tak jak powinno. O stanie dróg już nie wspomnę!!!!
Mandat z 50 na 150
abonament z 120 na 85 i jeszcze nie dla wszystkich
Wystarczy płacić za parking i nie trzeba się przejmować mandatami..tak samo lamenty bo fotoradary itd jeździć zgodnie z przepisami i fotoradar przeszkadzać nie bedzie
Nieudolna władza tylko łupi mieszkańców to mnie nie dziwi . Po co te parkomaty źle było jak młodzież dorabiała biorąc opłaty a i auto było dopilnowane ale nie nowoczesności się zachciało.
Najgorsze jest to ,ze wprowadzono wpisywanie numerów na bilet a teraz automaty na kartę to nic innego jak dyskryminacja części społeczeństwa bo na przykład ja nie używam kart płatniczych mógł bym ale nie mam zamiaru tego robić
Kolejny temat, który pokazuje jak znamienitymi kierowcami może poszczycić się Piotrków. Przecież opłaty za parkowanie nie wzrastają, ale wzrosnąć mają mandaty za brak opłaty. Płaćcie i o mandaty nie macie co się martwić. Niestety Piotrków słynie z mistrzów kierownicy parkujących na chodnikach, trawnikach, na zakazach i gdzie tylko się da.
Jak widać w środę będzie również głosowanie za zrobieniem ulicy panu prezesowi Piotrkowianina. Już wiadomo na co pójdą pieniądze z kar za parkowanie.
Najdroższa woda opłaty podatki neich żyje nam władza ludowa dziękujemy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!