Ktos musi za to odpowiedzieć to jest marnotrawienie naszych pieniedzy dobrze że smiglowiec LPR nie przyecial
A ja MZK -ą musiałem uciekać na pobocze na Sulejowskiej bo właśnie dwa wozy strażackie mnie wyprzedzały, i opóźnienie miałem 4 minuty....
Bez sensu ten ratunek zderzaka....
Wzywający do tej stłuczki musiał się nieźle walnąć w czerep, albo zainspirował go film "Botoks" Patryka Vegi, gdzie wezwano karetkę do chłopaka, z którym nie było kontaktu, a na miejscu okazało się że miał rozładowany telefon komórkowy. Żal mi tych strażaków i policjantów.
Jak to jest do byle czego tyle straży policji a ja dwa lata temu byłem świadkiem dość groźnej kolizji i w tym przypadku strażakom z gminnej straży która jest w systemie potrzeba było 40 minut a od remizy do kolizji 500 metrów było tylko.
Jak tak wygląda pomoc drogowa aż strach się bać co by było jak by osoby poszkodowane były
Od dawna piszę o paranoicznych zwyczajach panujących w tego typu sytuacjach. Trzy, czert potężne wozy strażacki pędzą do złamanego paznokcia, żeby stać, patrzeć i co najwyżej udawać, że kierują ruchem. Kiedyś wysyłałem na epiotrków zdjęcia z wypadku z udziałem motocyklisty (przewrócił się i szorował po asfalcie bez udziału innych pojazdów), a wydarzenie to "obsługiwały aż cztery wozy strażackie i co najmniej trzy radiowozy. Oczywiście, do czasu kiedy na miejsce dotarło tzw. ogniwo wypadkowe...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!