Ostatno na tym samym odcinku jeden baran z ciężarówki też siedział mi na zderzaku, film jest zgłoszony na Policję
Trzy Tiry matko boska,tir to oznaczenie międzynarodowe do potrzeb celnych a to co się zderzyło to ciągniki siodłowe z naczepą.Jak piszecie artykuły to proszę nie piszcie Tiry.
Czemu policjant na drodze nie ma czapki i nie ma przede wszystkim kamizelki odblaskowej?!
Gratulacje dla orłów którzy wymyślili sobie teraz remont odcinka Krakowskiego Przedmieścia. Przy takim natężeniu ruchu jaki jest na tej drodze teraz to strzał w DZIĘKUJEMY Wypadek na trasie, na drodze wjazdowej do miasta remont i korek - chyba trzeba będzie się w jakiś helikopter niedługo zaopatrzyć zawsze będzie szybciej. Pozdrawiam wszystkich kierowców
Zacieśniajcie jeszcze bardziej czas dostaw w Logistyce i naliczajcie większe kary za spóźnienia na zaladunki/rozładunku. Nie jestem kierowca zawodowym, ale sporo miałem do czynienia z transportem (spedycja). Wiele wypadków i kolizji dzieje się że zwykłego pośpiechu. Kierowca się spóźnia 15 min na załadunek, wypada na koniec kolejki i automatycznie sypią mu się kolejne zlecenia...no to ciśnie ile fabryka dała, żeby nadrobić. Skutki widzimy na drogach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!