metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
EP ~EP (Gość)22.09.2021 15:46

Ostatno na tym samym odcinku jeden baran z ciężarówki też siedział mi na zderzaku, film jest zgłoszony na Policję

110

Bonzo ~Bonzo (Gość)24.09.2021 22:23

Trzy Tiry matko boska,tir to oznaczenie międzynarodowe do potrzeb celnych a to co się zderzyło to ciągniki siodłowe z naczepą.Jak piszecie artykuły to proszę nie piszcie Tiry.

10

AndrzejKoreczek ~AndrzejKoreczek (Gość)22.09.2021 15:25

Czemu policjant na drodze nie ma czapki i nie ma przede wszystkim kamizelki odblaskowej?!

75

go?ć_kierowca ~go?ć_kierowca (Gość)23.09.2021 08:13

Gratulacje dla orłów którzy wymyślili sobie teraz remont odcinka Krakowskiego Przedmieścia. Przy takim natężeniu ruchu jaki jest na tej drodze teraz to strzał w DZIĘKUJEMY Wypadek na trasie, na drodze wjazdowej do miasta remont i korek - chyba trzeba będzie się w jakiś helikopter niedługo zaopatrzyć zawsze będzie szybciej. Pozdrawiam wszystkich kierowców

12

Hmmm ~Hmmm (Gość)22.09.2021 22:02

Zacieśniajcie jeszcze bardziej czas dostaw w Logistyce i naliczajcie większe kary za spóźnienia na zaladunki/rozładunku. Nie jestem kierowca zawodowym, ale sporo miałem do czynienia z transportem (spedycja). Wiele wypadków i kolizji dzieje się że zwykłego pośpiechu. Kierowca się spóźnia 15 min na załadunek, wypada na koniec kolejki i automatycznie sypią mu się kolejne zlecenia...no to ciśnie ile fabryka dała, żeby nadrobić. Skutki widzimy na drogach.

30

Autor ~Autor (Gość)22.09.2021 15:01

Ile PVC do kanalizacji. Dajcie trochę bo akurat potrzebuję.

51

yova ~yova (Gość)22.09.2021 16:54

Całe miasto zakorkowane przez tych dzbanów !

71

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat