Pewnie dziwnym trafem wygra PEUK. Jako jedna z najlepszych firm w Polsce :)))
I najtańszych !
Ciekawe ile łatanie za rok będzie kosztowało.
A po jakiego H..a ta droga? czy nie lepiej remontować te dziurawe drogi?
Tylko idiotom mógł zrodzić się w tych pustych łbach taki pomysł,ta ulica ma swój urok a te bucyfoły chcą ją zniszczyć,mam nadzieje,że będzie ostry sprzeciw mieszkańców i nie pozwolą na zrujnowanie tej ulicy.
Bardzo dobry pomysł :) dodatkowy łącznik się przyda :) Miasto się rozwija i bardzo poprawnie... :)
i kolejne parkingi, jakby nie mozna bylo wybudowac jakiegos pietrowego na jakies 200 aut, wkomponowanego w okolice, gdzies kolo bezatki lub podniesc ten kolo Reala, czy jakos tak sie nazywa ten hiper.... bezsens goni bezsens w tym Piotrkowku pod Lodzia!!! JA JESTEM NA NIE!!!!!!!!!!1
teraz to tam ma być droga a niedawno mówiono o parku z placem zabaw coś na wzór ogródka Jordanowskiego tylko z czasów współczesnych
Przecież Belzacka z Sikorskiego już się łączą przez Kostromską więc po co jakiś łącznik.
Oj tam, oj tam. Można lepiej, bo kocham Piotrków!
Przecież to było pewne ze wygra ta firma i znowu wałek ręka rękę myje.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!