Myślę, że nasza organizacja może się zajać panem Trynkiewiczem.
www.organizacja-popik.cba.pl
Szlak mnie trafia jak patrze ,słucham i jednocześnie mam ogromy strach połączony z bezsilnością - na to co się dzieje teraz w Polsce. Wewnętrznie nie zgadzam się na to ,ze wypuszczono Trynkiewicza, nie zgadzam się na to,że wiele organizacji walczy o jego prawa, nie zgadzam się na to ,ze nadgorliwi "dziennikarze" próbują mu zasugerować składanie skargi, odwoływanie się i inne o których nie mamy pojęcia. , nie zgadzam się na to,że my matki, które nikomu w życiu nie zrobiłyśmy żadnej krzywdy nie mamy nic do powiedzenia. Nikt poważnie nie traktuje naszych słów , zażaleń , skarb, petycji. a taki morderca wystraczy ,ze powie złe słowo na policjanta i według naszego dziwnego "prawa" policjant może stracić pracę. Dziwne są te rządy .... Dlaczego za popełnione błędy w naszym kraju nikt nie ponosi odpowiedzialności ( uchwalenie amnestii dla chorych psychicznie morderców) było błędem największym jaki może być , ale ten błąd można było naprawić przez 25 lat. nikt tego nie zrobił - a jak już ktoś próbował to co Tusk "zaspał". Nie mogę zrozumieć dlaczego publiczne osoby wypowiadają otwarcie kłamstwa i nikt ich z tego nie rozlicza.( mam na myśli obietnicę Tuska ,ze T nie wyjdzie na wolność). Teraz za taką ochronę t zapłacić powinien Tusk z własnej kieszeni. Jakieś konsekwencje powinien ponieść za kłamstwa i za nie wywiązywanie się w terminie ze swoich obowiązków. Może w Państwie powinna zostać uchwalona tak uchwała, że za spieprzenie sprawy, osoba , która odpowiada za tą sprawę powinna ponieść odpowiedzialność materialną do wysokości np 4 pensji. ( w przypadku partactwa Tuska - 4 pensje top za mało- on powinien sfinansować pobyt t na wolności). Wiem,że o czym napisałam mogę tylko pomarzyć ,ale moze kiedyś .....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!