Ciekawi mnie czy w tym roku również zostanie pobity rekord odnośnie odwiedzających??? :)))
Ciekawe czy gospodarz zaszczyci swoją osobą Trybunały czy znów wyśle zastępce. Swoją drogą ciekaw jestem czy by mszę odpuścił tak jak imprezy organizowane przez miasto!!!
Aresie1, v-ce mistrzu top - komentatorów! Jeżeli prezydent jest taki pobożny (jak wielokrotnie twierdzisz) to może informacja, że o.o. Bernardyni w dowód wdzięczności za odrestaurowanie w 1905 roku dzięki pracownikom stacji Piotrków zrujnowanego po kasacie klasztoru, objęli kolejarzy piotrkowskich opieką duszpasterską, pobudzi prezydenta do roztoczenia swej miłościwej opieki nad ESMMK w Piotrkowie, osobistego przybycia, zwrócenia większej uwagi na historię kolei w Piotrkowie i znaczenia jej dla rozwoju miasta.
Ciekaw jestem co za baran zawsze stawia minus kiedy pojawia się informacja o Trybunałach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!