metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
żenada i wodorosty ~żenada i wodorosty (Gość)15.10.2011 16:18

Żenujący ten spektakl jak wszystkie obecne kabarety. Kabarety to były za komuny. Niosły treści, puszczały oko. Teraz wystarczy, że kabaretowiec zrobi głupią minę albo bluzgnie i już cała widownia się śmieje. Tylko z czego?

00

aa ~aa (Gość)15.10.2011 18:12

Masz racje. Nie pozostaje nam nic innego jak tylko przywrócić komunę. Wtedy będzie można puszczać oko. A tak tylko żenada

00

Za a Nawet Przeciw. ~Za a Nawet Przeciw. (Gość)15.10.2011 19:48

Ocena kabaretu -Negatywna !!!

00

zxc ~zxc (Gość)15.10.2011 20:37

Czy wy byliscie na tym samym co ja? Bo bawilam sie wietnie. Nie bylo wlasnie bluzgów a fajne zarty i wspolna zabawa. Nie lubicie sie smiac, to po co lazicie?

00

koneser smaków ~koneser smaków (Gość)15.10.2011 21:38

"zxc" napisał(a):
Czy wy byliscie na tym samym co ja? Bo bawilam sie wietnie. Nie bylo wlasnie bluzgów a fajne zarty i wspolna zabawa. Nie lubicie sie smiac, to po co lazicie?

Widzisz, moja mała, bo to jest tak. Jeden lubi kawior, a drugiemu kaszanka wystarczy.

00

P51 ~P51 (Gość)17.10.2011 11:34

Faktem jest,że pojęcie "kabaret" w ostatnich latach troche sie zdewaluowało...
We wspomnianych czasach komuny to pojecie znaczyło zupełnie co innego, niż teraz.
Choć t teraz ( i pewno jeszcze dłuuugo ) będą tematy do ciętych żartów i satyry.Zwłaszcza z polityków...Ale ze względu na głęboki i niepokojący intelektualnie podział obywateli na dwa wrogie sobie obozy polityczne, wsopmniane żarty nie wszystkim się będa podobały...
Ale już starożytni mówili i przestrzegali,że o gustach sie nie dyskutuje ( bo nie warto i szkoda cennego czasu)...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat