Nie mogę się doczekać,kiedy z haosu wyłoni się zarys jezdni...
Tymczasem ulica wyglada dużo gożej niż przed remontem ( totalnie "przeorana"), ale ok, wiem,że tak musi być.
Ale niecierpliwię się...Tak długo czekamy już na ulicę z prawdziwego zdarzenia w tym miejscu...
Tak zastanawiam się po jaką cholerę tak duży remont tej ulicy.Ścieżka rowerowa zaczyna się i kończy na ulicy Krętej. Komu ona tam potrzebna bez przyszłości połączenia już z istniejącymi. Kolejna głupota władz. Jeszcze trochę to będą ogrodzenie cmentarza przesuwać....,żeby niektórzy mogli łatwo do domku wjechać !!!!
Ulica ta była remontowana ( nowa nawierzchnia) kilka lat temu. I po ROKU okazało się, że się nawierzchnia rozleciała. Kto wtedy to robił, i odpowiadał za odbiór. Czy tym razem też tak będzie? P.S Mam pomysł, jak będąc właścicielem firmy remontującej drogi, zawsze mieć zamówienia i zyski z tego powodu....
Twój nick jest grubo przesadzony...!
Oj, remontem bym tego nie nazwał... Była to cienka "nakładka" bitumiczna, bez ruszania reszty drogi.
Ale zgodzę się z tobą,że krótko wytrzymała i że z pewnego punktu widzenia nie było to rozwiązanie najlepsze.
Ale z drugiego punktu widzenia- może w tamtym czasie starczyło pieniedzy tylko na taki "remont", by odsunąć w czasie całkowitą degradację "ulicy"?
Modne ostatnio sie zrobiło dopatrywanie spisków wszędzie i za każdym razem...;->
Coś a propos remontów ulic:
http://www.mzdik.piotrkow.pl/utrudnienia.htm
Przecież tam niedawno kładziono nową nawierzchnię, chyba ze 3 lata temu. Po 3 latach już trzeba ją łatać?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!