Bredzisz.Od 8lat po 6 razy dziennie jeżdżę po tym rondzie i nic nie urwałem.Ale jak to się mówi kto sie kanarkiem urodził...
Koniec inwestycji z końcem maja a początek napraw z początkiem lipca.
No i co z tego,że zrobią Śląską równą jak stół jak rondo Sulejowskie to mega porażka,wjazd na nie grozi uszkodzeniem auta i obrażeniami ciała!!!!!!
Wykonano też część chodnika po jednej stronie ulicy Śląskiej wraz z zatoką postojową – mówi przedstawiciel Urzędu.
Zatrzymywanie na tej "zatoczce postojowej" kosztuje 250zł
Witam.Bardzo sie ciesze ze zostanie dotrzymany termun oddania ulicy po remoncie.Ul.Slaska byla jedna znajlepszych wizytowek drogowych tego super miasta. ciekawi mnie kiedy zabiora sie za najwiekszego gniata drogowego w Piotrkowie tj. slynne rado sulejowskie.To rondo powinno byc natychmiast wylaczone z ruchu,i remontowane.dlaczego w tym miescie nie mozna robic remontow w calosci ciagow.Przyklad ul. Wojska Polskiego.
Szanowny kolego PT przyklad ulicy Wojska Polskiegonpodalem jako negatywny przyklad prac .Mam nadzieje ze doczekamy sie wspolnie z mieszkancami miasta ze w/w ulica bedzie cala piekna i gladka pozdrawiam.
Ale nowa nawierzchnia tez chyba bedzie na ul.Ślaskiej ? czy tylko chodnik :)
Czyli co i kto? Spotkał się prezydent Chojniak ze swoim radnym Piotrem Masiarkiem?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!