Lepiej nic nie organizować nic nie robic po tych wszystkich komentarzach jest więcej przeciwników nic ludzia nie odpowiada niech lepiej pozostanie tak jak jest do tej pory zero rozrywki
I kolejny weekend buczenia nad domami .w Tamtym tyg ta latająca trumna co pół godziny buczała cala sobotę i niedziele nad naszymi domami.
Ciut za tanio. A ile wstęp ?
Czy ktoś wie kiedy będzie fiesta balonowa. W sobotę czy w niedzielę?
Jakaś galeria zdjęć, bo nie wiem czy ruszać się z domu, nie chcę kwitnąć tam sam
Jak na małomiasteczkowy Piotrków jakże Trybunalski widać ,że organizatorzy chcą wiele pokazać. Cóż, pogoda coś pod koniec tygodnia nie sprzyja ,ale się może unormuje. Swoją drogą jak tzw. komunistom udało się zorganizować w mistrzostwa świata śmigłowcowe w tej tak pogardzanej dzisiaj epoce? I ponoć było biednie ,choć osobiście ja i moja siostra z głodu nie przymieraliśmy ani boso się też nie chodziło....
Bylem widziałem, powalił mnie Buh Palikota,totalny odlot,reszta kiepsko
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!