metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ares1 ~ares1 (Gość)15.03.2012 14:07

Oni z tej Samoobrony zawsze w głowie przekręty mieli :)))

00

szczepan ~szczepan (Gość)15.03.2012 14:11

Ciekawe, czy jakiś towarzysz kolega w ramach samoobrony życzliwie doniósł na swojego nowego prezesa czy ktoś z zewnątrz. Dziwne, że sprawa wypływa po tym jak p. Prochoń został prezesem tak czy siak bagno...

00

mich ~mich (Gość)15.03.2012 18:55

Oni z tej Samoobrony zawsze w głowie przekręty mieli :)))
W porównaniu do PO to drobnostka.Miro Rycho i Zbycho.

00

shakira ~shakira (Gość)15.03.2012 20:21

to jet niemożliwe ,żeby to była prawda Andrzej jest najutrziwszym działaczem jakiego znamy.

00

wzywana ~wzywana (Gość)16.03.2012 07:47

Sprawa wyniknęła zanim Andrzej Prochoń został szefem Samoobrony. Wiem, bo jestem jedną z osób, która była przesłuchiwana w sprawie złożonego podpisu. Mój był autentyczny ale z tego co mówi Policja większość osób nigdy się na takich listach nie podpisywała.

00

Myśliciel Myślicielranga16.03.2012 09:32

Przecież większość podpisów na tych listach jest fałszowana. Nikt mi nie wmówi, że jakąś partyjkę kanapową, która w wyborach zdobywa 1% lub mniej głosów popiera podpisami kilkanaście czy kilkadziesiąt tysięcy ludzi! Nasze dane zostawiamy wszędzie, więc nie jest problemem ich zdobycie. A podpisu grafolog przecież nie sprawdza...

00

ares1 ~ares1 (Gość)16.03.2012 09:34

"Mysliciel" napisał(a):
Przecież większość podpisów na tych listach jest fałszowana.

Widzisz co się nie robi aby dostać się do koryta?!

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga16.03.2012 18:32

Może mu Renata Beger pomagała?

00

ares1 ~ares1 (Gość)16.03.2012 18:35

"Piotrkowianin" napisał(a):
Może mu Renata Beger pomagała?

Ma w tym talent :)))

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Użytkowniku Adblocka!

To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.

Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.

Dodaj stronę do wyjątków

Zobacz jak wyłączyć blokowanie

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat