Ciekawe, czy jakiś towarzysz kolega w ramach samoobrony życzliwie doniósł na swojego nowego prezesa czy ktoś z zewnątrz. Dziwne, że sprawa wypływa po tym jak p. Prochoń został prezesem tak czy siak bagno...
Oni z tej Samoobrony zawsze w głowie przekręty mieli :)))
W porównaniu do PO to drobnostka.Miro Rycho i Zbycho.
to jet niemożliwe ,żeby to była prawda Andrzej jest najutrziwszym działaczem jakiego znamy.
Sprawa wyniknęła zanim Andrzej Prochoń został szefem Samoobrony. Wiem, bo jestem jedną z osób, która była przesłuchiwana w sprawie złożonego podpisu. Mój był autentyczny ale z tego co mówi Policja większość osób nigdy się na takich listach nie podpisywała.
Przecież większość podpisów na tych listach jest fałszowana. Nikt mi nie wmówi, że jakąś partyjkę kanapową, która w wyborach zdobywa 1% lub mniej głosów popiera podpisami kilkanaście czy kilkadziesiąt tysięcy ludzi! Nasze dane zostawiamy wszędzie, więc nie jest problemem ich zdobycie. A podpisu grafolog przecież nie sprawdza...
Widzisz co się nie robi aby dostać się do koryta?!
Może mu Renata Beger pomagała?
Ma w tym talent :)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!