Firmy wynoszą się z tego miasta, brakuje nowych zakładów, ogólna drożyzna i bezkonkurencyjność, ludzie wyjeżdżają, a na remedium na te problemy będziemy mieć tężnie solankową dzięki której złapiemy oddech na kolejne dni prosperity tego wspaniałego miasta. Wspaniale!
w takim cudownym miejscu będą spożywali tanie winka z należytą powagą...
Będzie to jakoś ogrodzone i otwierane w godzinach ?
Mam nadzieję, że menele nie będą na to sikać i potem będziemy ich mocz wdychać...
Zdecydowanie lepszą lokalizacją byłby park przy ul. Żeromskiego. Komunikacja jest dobra, dojeżdża tu wiele autobusów MZK. Łatwo dojechać, łatwo odjechać, a na pewno skorzystać z tężni będą chciały osoby starsze, najczęściej niezmotoryzowane. Do
parku im. kard. K.Wyszyńskiego dochodzi chyba tylko linia nr 7, tężnia więc nie będzie się cieszyła takim zainteresowaniem ja w parku przy Żeromskiego, który to jest najliczniej odwiedzanym parkiem. W końcu to również chodzi o jej rentowność.
W pierwszej kolejności należy zatrzymać ciągły wzrost wszelkich opłat aby nie myśleć czy mi starczy pieniędzy na podstawowe funkcjonowanie, w tym na leki. Potem dopiero realizować takie pomysły.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!