bardzo dobry pomysł Panie Wójcie. mam Pan moje nieustające poparcie
Z tego, co wiem, patron będzie wybrany wspólnie i demokratycznie przez rodziców, pracowników szkoły i uczniów.
może imieniem żony Göringa?
Znowu jakiś Marian, Heniek albo Zdzisiu z Ikei?
A może byście pilnowali szkół swoich dzieci, a nie jątrzyli i szukali sensacji tam, gdzie jej nie ma. Nazwiemy szkołę tak, jak wyjdzie w głosowaniu i nikomu nic do tego!
Moszczenica pięknie się zmieniła przez cztery lata . Szkoda tylko i żal że w Grabicy stagnacja
Wielkie dzięki za wsparcie i pamięć o patronach w Moszczenicy.
Trwa budowa jak to ładnie powiedziane. Tylko jakoś budowlańców jeszcze nie widać. O ile coś trwa to kampania wyborcza wójta. Ciekawe kto za sponsoruje budowę tak potrzebnej sali gimnastycznej. Podobno pan M. T. ma przekazać pokaźną sumkę.
Więcej na:http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Panu Piekarkowi nagle przed wyborami przypomniało się,że dzieci ćwiczą w salach lekcyjnych.
Gdyby nie walczył z faszyzmem,tylko z przyziemnymi sprawami ,to nie było by dziś problemu i dzieciaczki miały by tą sale już dawno.
Obłuda tych wszystkich faryzeuszy sięga zenitu,byle by do koryta.
Moszczenica pięknie się zmieniła przez cztery lata . Szkoda tylko i żal że w Grabicy stagnacja
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!