Ten protest nic Wam nie da. Nikt z rządzących tędy nie jeździ i ma Was w dupie. Moim zdanie powinniście zorganizować protest w Warszawie. Szkoda Waszej kasy na te plakietki czy tą trumnę.
Czy obywatele tego kraju nie potrafią zrozumieć ze dla władzy sa potrzebni tylko w wyborach. Zróbcie protes bojkotując wybory to może wtedy się obudza
pan premier pokazal juz swoje mądrości prze i po wyborach najpierw wykrzykiwał.ze niema wirusa by iść na wybory, a gdy minęły strasz jak to jest ten wirus groźny wiec nie liczcie na uczciwość w słowach tego pana
Nigdy się nie doczekacie S12 po wyborach chyba, ze przed a potem wybory.
Organizatorom dzięki za wytrwałość ! Panowie, wiem że się łatwo mówi, ale zorganizujcie protest-blokadę w czasie największego ruchu informując wcześniej o akcji i zbierając głosy poparcia i UCZESTNICTWA w proteście. Warszawa naprawdę jest daleko i władcy nie przejmują się akcjami, które dla nich nie są uciążliwe.
Tylko częste i całkowite blokowanie drogi (przynajmniej raz w tygodniu na kilka godzin), a nie jakieś zabawy z trumną... może wtedy zdecydują o budowie S12....
Szanuję decyzję o nieblokowaniu drogi,ale jak nie zrobimy korka o długości 100 km to nikt się nie dowie o czczych obietnicach Morawieckiego i lokalnych kacyków z pisu!
Panie Jacku,województwo musi stanąć,nie ma innego wyjścia!
Dajcie spokój. Teraz dopiero widzicie jak daliście się oszukać ładnymi słówkami posłów PiS. Nawet Płemieł Morawiecki tak pięknie mówił pod żagielkami w Piotrkowie o S12. I co ? To była tylko gadanina przedwyborcza. Obiecywali przed wyborami. Teraz po wyborach nawet zapewne nie pamiętają gdzie co komu obiecali.
Ja od samego początku pisałem, że to kiełbasa wyborcza i nic z tego nie będzie. Okazuje się, że miałem rację. Nawet pieniądze miały być na S12. Teraz nie ma nic.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!