Marnowanie czasu -za mało ludzi. Gdyby to górnicy z oponami albo jakieś Agrounie i rolnicy ze świniakami -to by coś zauważyli w Warszawie.A tak to Morawiecki ma większe problemy z Ziobrą ,kopalniami itp. Przespali czas bo trzeba było cisnąć włodarzy by konkrety były PRZED wyborami. Teraz to politycy i p osłowie będą ściemniać. Chyba że cud się jakiś stanie.
A myślicie że dk91 odcinek Kamieńsk Niechcice , Piotrków jest lepiej na tej drodze wyścigówek nie brakuje
Pajace.Droga nie jest ujęta w planach do 2025r i nie ma na nią finansowania. W ramach demokracjioga uskuteczniać różne wygłupy, byleby ruchu nie blokowali.
Z tymi kłamcami trzeba krótko,jak z Telusem w Sulejowie,prawie dostał bęcki od mieszkańców na targu.
Dajcie spokój. Teraz dopiero widzicie jak daliście się oszukać ładnymi słówkami posłów PiS. Nawet Płemieł Morawiecki tak pięknie mówił pod żagielkami w Piotrkowie o S12. I co ? To była tylko gadanina przedwyborcza. Obiecywali przed wyborami. Teraz po wyborach nawet zapewne nie pamiętają gdzie co komu obiecali.
Ja od samego początku pisałem, że to kiełbasa wyborcza i nic z tego nie będzie. Okazuje się, że miałem rację. Nawet pieniądze miały być na S12. Teraz nie ma nic.
Szanuję decyzję o nieblokowaniu drogi,ale jak nie zrobimy korka o długości 100 km to nikt się nie dowie o czczych obietnicach Morawieckiego i lokalnych kacyków z pisu!
Panie Jacku,województwo musi stanąć,nie ma innego wyjścia!
Tylko częste i całkowite blokowanie drogi (przynajmniej raz w tygodniu na kilka godzin), a nie jakieś zabawy z trumną... może wtedy zdecydują o budowie S12....
Organizatorom dzięki za wytrwałość ! Panowie, wiem że się łatwo mówi, ale zorganizujcie protest-blokadę w czasie największego ruchu informując wcześniej o akcji i zbierając głosy poparcia i UCZESTNICTWA w proteście. Warszawa naprawdę jest daleko i władcy nie przejmują się akcjami, które dla nich nie są uciążliwe.
Nigdy się nie doczekacie S12 po wyborach chyba, ze przed a potem wybory.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!