Nie ma znaczenia czy to Piotrków czy ma rejestracje EPI ja mam HH jeżdżę często po Niemczech i miałam kolizję w Piotrkowie, bo ludzie są tu bardzo nietolerancyjni na drodze...... wypadki się zdarzają nawet najlepszym kierowcą
Niedzielni kierowcy robili zakupy na swięto i nie mysla co robia na drodze tylko nadal sa w markecie.jesli to skrzyzowanie jest trudne i ten co tak twierdzi nie powinien mieć prawa jazdy .Piotrków to najprostrze miasto do jazdy jakie moze byc .Ja co troche w Polske jade obojetne do którego duzego miasta i mimo ,ze zadnego nie znam to problemu z poruszaniem sie na miescie jak i poza nim nie sprawia mi zadnego problemu
DO władz .Jak można zostawić zablokowane skrzyżowanie po zdarzeniu na 3godz. bez odpowiedniego zabezpieczenia i możliwości,korzystania przez innych kierujących................................ A POLICJA pokazała się dopiero ok.1godz. Ale aż dwa radiowozy
jak zrobia bezkolizyjne to bedzie tylko jeden pas do jazdy na wprost jadac od ronda al.Kopernika i nie mysle ze niezle korki by sie robily. no ale z drugiej strony zapewne bylo by bezpieczniej. bo jadac na wprost od strony wiaduktu zawsze zwalniam bo juz nie raz ktos wymusil skrecajac w al.3go Maja
Zaiste. Warunki są trudne/ tytuł/ .Czternaście stopni na plusie ,lekki deszcz lub mżawka...Jak na listopad...ale,ale. Jak prowdzę nie słucham żadnych wiadomości. To mnie uspokaja...
Pewnie jakby publikowali wszystko, byłby tu niezły chlew
~Jaaa (Gość)12 godzin temu, 22:11
dlaczego mój komentarz nie jest widoczny???
32
autor ~lutek (Gość)1 godzina temu, 08:22
po publikuja tylko to co chca
Ja to niewiem kto to tym rządzi...pas do skrętu w lewo jest,swiatla są i jaki to jest problem zrobić bezkolizyjne??Przecież tam notorycznie są sytuacje że albo wymuszają albo zjeżdżają na czerwonym.Chyba w nocy się zakradnę pogrzebe w kablach i zrobię bezkolizyjne.
kolejny raz powtarzam, to skrzyzowanie jest niebezpieczne, dlatego trzeba zrobic z niego bezkolizyjne, władze wiedzą na czym to polega, a jeśli nie wiedza tłumacze: światła dla skręcających w lewo muszą być wyłaczone dla jadących prosto PROSTE???
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!