o czym wy mówicie gdzie te trudne waruki ? Ja o 6-tej jechałem autem i żadnych utrudnień nie zauważyłem. Chyba że mówicie o tym małym śniegu, jesli tak to lepiej zostawcie auta jak w tak śmieszych warunkach sobie nie radzicie.
u mnie był ale co lepsze jakiś czas temu jak nie było śniegu i było po +5 st to sypali piasek na suchy asfalt :D
Koło Intermarche jeździła czerwona osobowa mazda z pługiem. :)
to pewnie na jutrzejszą łorkiestre.
nie ma takiej tragedii az. bez przesady. snieg ciagle pada wiec wiadomo ze nie bedzie czarnego asfaltu. a plugi widziałem nawet z samego rana jadac do pracy wiec cos tam sie dzieje :) wystarczy miec troche umiejetnosci i taki mały sniezek jest nie straszny.a jak ktos sobie nie radzi to niech autobusem jedzie .
Też ją widziałem pewnie odśnieża ulice 1 standardu :)
http://naszpiotrkow.blogspot.com/ - nowe posty 12.01
Cóż...Zima. Śnieg sypie i cudów nie ma...Pamiętajcie, że to nie PEUK żądzi. Miasto nasz PAN...
Ja się o swoje umiejętności nie boje ale innych :)
A tak poważnie sypać zaczęło przed 2. z Sulejowa jechałem i nikogo nie widziałem przed Piotrkowem drogi były czarne.
Taki śnieg to dla Was powód do skamleń?Jeśli tak oddajcie prawko dla własnego i innych zdrowia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!