metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
m_acie_k ~m_acie_k (Gość)02.06.2011 12:36

Bardzo przyjemnie i miło tylko niestety - nadal wszędzie obok mieszanki odnowionych i nieodnowionych kamienic, jedynymi osobami na Starówce są ... żule, menele, potomkowie dorosłych żuli i meneli, no i oczywiście uczniowie Chrobrego :D
Podsumowując, póki nie zacznie się robić tego co w II RP - budowanie kontenerów/baraków to Starówka będzie dla żuli/meneli, a Focus dla "turystów". Zapraszam do spamowania :P

00

marianka ~marianka (Gość)02.06.2011 21:43

zapomniałeś przyznać, że uczniowie Chrobrego coraz lepiej dogadują się z żulami i menelami na Starówce. :D ciekawe dlaczego... :D:D

00

m_acie_k ~m_acie_k (Gość)02.06.2011 21:52

Hmmm te 4 lata temu jakoś nie zauważyłem takiego zjawiska. Chyba, że mówi pan o tej zabawie z bananami na rynku, ale to było długo przed moim okresem nauki w Chrobrym...

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)02.06.2011 21:56

[cytat="m_acie_k"] ale to było długo przed moim okresem nauki w Chrobrym...
[/cytat
UUUUUUUUU!!!!!!!!!

00

m_acie_k ~m_acie_k (Gość)02.06.2011 22:06

Hmmm a teraz z jakiego pan napisze? Hmmm może powrót sprzontaczki? Wysprząta pan caaaaały portal ePt z wrogów imperium władcy klonów, no czyli pana :D
Taki cytat mi przyszedł do głowy (tutaj akurat z biblii ja kojarze z filmu, Blade albo Ghostrider, nie pamiętam dokładnie):
"I zapytał go: Jak ci na imię? Odpowiedział Mu: Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu."

Komentarz był edytowany przez autora: 02.06.2011 22:07

00

Lola ~Lola (Gość)02.06.2011 22:08

"MARKPIO" napisał(a):
[cytat="m_acie_k"] ale to było długo przed moim okresem nauki w Chrobrym...
[/cytat
UUUUUUUUU!!!!!!!!!

A ty Markpio, co tak się czepiasz tego m_aćk_a? No chyba, że... no raczej na pewno tak... nie mam wątpliwości... Demaskacja :) Piotrze, swoimi intrygami i zabawą ludźmi z zasadami, leczysz ich z naiwności i łatwowierności :) Jesteś dowodem na to, że jednak w każdym pokoleniu zdarzają się ludzie całkowicie wyzbyci z moralności i etyki osobistej. Słowem: impertynenci. Współczesna młodzieży nie macie się czego wstydzić: jesteście normalni.

Komentarz był edytowany przez autora: 02.06.2011 22:09

00

Lola ~Lola (Gość)02.06.2011 22:10

"m_acie_k" napisał(a):
Hmmm a teraz z jakiego pan napisze? Hmmm może powrót sprzontaczki? Wysprząta pan caaaaały portal ePt z wrogów imperium władcy klonów, no czyli pana :D

Kolego, dziękuję Ci, bo masz pewną zasługę w moim uświadomieniu.

00

Przystopuj ~Przystopuj (Gość)02.06.2011 22:32

Chodzą słuchy, że Lola i Maciek to jedna osaba. Już widze jak Lola krzyczy:breeeedzisz!!! Bo tu poza nią to wszyscy nie na odpowiednim poziomie mentalnym:-)))Już nie ma "pafetik"... Styl podobny... Tak czy siak, to pozostsje wybitnej internautce wybitny troll do towarzystwa. Reszta społeczności nie bawi się w wasze gierki. Szkoda fatygi intryganci, czyli Lola-Maciek!
To nie ja - Piotr W., ale ktoś z jego zwolenników.

00

Lola ~Lola (Gość)02.06.2011 23:26

"Przystopuj" napisał(a):
To nie ja - Piotr W., ale ktoś z jego zwolenników.

Tak, tak bajki opowiadać możesz dzieciom. To nie ty - Piotr W. tylko cała wiązka zmutowanych użytkowników: Aman, Markpio, Naomi, jednawodka, 97300, pęczek anonimowych gości i do smaku własnie Piotr W.
Proszę mnie nie mierzyć własną miarą.

00

m_acie_k ~m_acie_k (Gość)02.06.2011 23:28

No fakt, pan cały dzień przed kompem spędza, to może sobie pisać na każdy temat (oprócz tych ambitnych :P), więc kreacja tylu osobowości to nie problem. Normalni ludzie pracują/uczą się, więc rzadko kto ma czas pytać wujka gugle o każdą sprawę. Dalej chce się pan bawić?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat