metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)04.01.2022 12:24

Bez przesady ja też piję ale nie mam dzieci

70

?? ~?? (Gość)04.01.2022 21:43

Dokładnie jak niżej.Moje stare dzień w dzień pili oporowo i co?Wyrosłam na porzadnom osobe i nawet mam wysokie stanowisko fizyczne w heringu.

14

Dzon ~Dzon (Gość)04.01.2022 23:26

odebrac 500 plus. chocby czasowo ... na 6 miesiecy.

30

Iiiii ~Iiiii (Gość)05.01.2022 01:48

Mądrale a widział ktoś jakie dzieci mają warunki w domu? Znana jest z patoli szkoda tylko dzieci każde z innym jedo zostawiła w szpitaku jak urodziła. A teraz kolejne ma msc nie caly a dwójką starszych na wszystko patrzy jak mamusia się bawi nie dorosoka do życia żeby dać dzieciakom przykład, samo była tak traktowana przez rodziców a teraz jej dzieci mają tak samo a jejw głowie chlanie i imprezy

40

Bolek ~Bolek (Gość)04.01.2022 13:40

I co tej pani zrobią, kabaret dla gawiedzi jednej opcji, nic nie kumającej tylko plus i życie z dnia na dzień

43

goœć_gosc ~goœć_gosc (Gość)05.01.2022 09:19

W Bujniczkach oboje rodziców pod wpływem było nie raz i nie tylko alkoholu, ale służby boję się tam interweniować, bo za bogaci biznesmeni... poczekamy aż dojdzie do tragedii...

30

Kazik ~Kazik (Gość)04.01.2022 20:08

Co to już wypić nie można we własnym domu? Nawet za komuny władza nie właziła buciorami w życie rodzin tak jak dzieje się to teraz na każdym kroku jak widać zbyt wielu kapusiów jest.

15

Guru ~Guru (Gość)04.01.2022 20:02

No i co się stało? Napić się nie mogła dziewczyna? Sensacja rewalacja

24

Trzezwy ~Trzezwy (Gość)04.01.2022 23:24

Popieracie takie zachowanie co niektorzy...hmmm to ciekawe. W takim razie niech pijani nauczyciele ucza...pijani kierowcy niech woza dzieci do szkoly...pijani lekarze niech operuja... pijani maszynisci niech jezdza pociagami...a co tam... hulaj dusza. Tylko mysle ze nie chcialbys jeden z drugim byc w tym pociagu czy na stole operacyjnym...pod opieka tych ludzi co mieliby te 2 promile.

50

Iiiii ~Iiiii (Gość)05.01.2022 01:48

Mądrale a widział ktoś jakie dzieci mają warunki w domu? Znana jest z patoli szkoda tylko dzieci każde z innym jedo zostawiła w szpitaku jak urodziła. A teraz kolejne ma msc nie caly a dwójką starszych na wszystko patrzy jak mamusia się bawi nie dorosoka do życia żeby dać dzieciakom przykład, samo była tak traktowana przez rodziców a teraz jej dzieci mają tak samo a jejw głowie chlanie i imprezy

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat