Brać łopate i do roboty a nie tylko narzekanie, jak nie było zimy to źle, a jak jest to jeszcze gorzej, za dużo macie w tylkach.
Eeeee ludziska zima jest to czego narzekacie mamusia i tatuś za dużo dają to w du.pach wam się przewraca.
Kiedy panowie z Peuku badz z Zdiumu miasta Piotrków wezmie sie za robote i zacznie odśnieżać ulice??? Bo ja jestem w pracy od 6 i nie widziałam ani jednego razu żeby przejechała ktokolwiek i odśnieżał! Wstyd ze raz na rok spadnie snieg a wszyscy nagle zaskoczeni i nigdy nie potrafią odśnieżać na czas..
ani na wiochach, ani w mieście nie jest odśnieżone, ja nie wiem - za co oni im płacą?!?
jakie władze miasta takie odśnieżani. Towarzystwo wzajemnej adoracji z panem prezydentem na czele nie ma czasu na zajmowanie się takimi banałami jak śnieg , przecież on na wiosnę stopnieje.
Zaprasza po działki w uczczenie tylko kajak wejście bo się przyda po rozmowach
Nooo panie dyrektorze Szukalski przez Mickiewicza dziś nie przejechał ani jeden płóg a śniegu tyle że podwoziem się szoruje, na Wojska Polskiego przy POW przejść dla pieszych nie ma kto odśnieżyć, a do pana Hoffmana czemu chodnik na Słowackiego 18 był nieodśnieżony? Jak służby miejskie mobilizują właścicieli kamienic w centrum miasta? Śmiech na sali. Pan Chojniak i jego świta do łopat panowie do łopat.
Każdy tylko narzekać umie ale samemu poodsniezac pod blokiem już nie
Odśnieżajcie najpierw przy swoich posesiach, a później narzekajcie na miasto nieroby społeczne i biurokraci.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!