Jak to wykonał zadanie? ????Czy celem nie było miejsce 6???Kto tak obiecywał?
Cel na 6 miejsce miał Pastuszko ale wyniki zespołu doprowadziły do rozwiązania umowy i zatrudnienie Przybylskiego, który dostał nowy cel a mianowicie utrzymanie w ekstraklasie
1. Dobrze, że zostaje trener Przybylski, gra za jego kadencji się poprawiła, kolejny sezon oby przyniósł dalszy progres.
2. Kasia i Aga dzięki za grę, powodzenia dalej:)
3. Nie wiem czy to dobry pomysł żeby rezygnować z jeszcze jednej skrzydłowej... Przychodzi nowa piłkarka po poważnej kontuzji - nie wiadomo jak się sprawdzi i MOŻE kolejna, też nie wiadomo kto...
4. Dziewczyny odpoczywajcie to był ciężki sezon. Z nowymi siłami i poprawioną grą w obronie górna połowa tabeli za rok jest jak najbardziej realna.
Przed sezonem Pan W.zapewniał, że celem jest miejsce w 6.Niestety chyba zapomnial dodać w której 6...Pozbycie się Sobinskiej to błąd.
Dziękujemy Kasi i Agnieszce za grę w Piotrkowie. Szczególnie Kasi wiele zawdzięczamy bardzo wile przez te wszystkie lata gry w naszym klubie. Życzę powodzenia w dalszej karierze.
Osobiście nie jestem zwolennikiem nowego trenera. Mimo wszystko życzę powodzenia w nowym sezonie.
Z tego co sie orientuie to zawodniczki maią stypendia a zarabiac będą dopiero jak będzie liga zawodowa a trener niewiem ale napewno niemalo...
Nie miało być czasem 6 miejsca na koniec sezonu? To po co teraz mówić, że plan został zrealizowany?
Nie jest to dla mnie wiarygodne. Najpierw mówi się o obchodach jubileuszu i co najmniej szóstym miejscu, a jak jest ósme to pan działacz cieszy się, że plan został wykonany. Jaki plan? Nie wierzę w ani jedno słowo.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!